Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

We Will Not Go Quietly: az első dal a kettős Sixx: A.M. második felvonásáról

Vol. 2, Prayers For The Blessed címmel jelenik meg november 18-án, az Eleven Seven Music gondozásában a Sixx: A.M. új nagylemeze. Mint a cím is mutatja, a friss eresztés a tavasszal kijött és vele egyszerre rögzített Vol. 1, Prayers For The Damned második része, és most meghallgatható róla az első dal.

0913sixxam

Már novemberben megjelenik a Sixx: A.M. idei kétrészes nagylemezének második fejezete, a Vol. 2, Prayers For The Blessed. „Nagyon is tudatos döntés volt, hogy két lemezt készítünk", mondta a The Aquarian Weeklynek James Michael énekes az anyagról. „Nem akartunk ugyanakkor abba a körbe esni, mint sok efféle album, ahol hallatszik, hogy egy lemezt akartál csinálni a stúdióban, de összejött néhány extra dal is, így úgy döntöttél, kistafírozod őket, és máris ott van a dupla nagylemez. Mindnyájan áldozatul estünk már ilyen albumoknak... Ez viszont más állatfajta, tényleg szándékosan alakult eleve így. Egyetlen nagyszabású lemezként gondoltunk erre az egészre, de több ok miatt eleve tudtuk, hogy két részletben jelenik majd meg. De ettől még rengeteg erőfeszítést, gondolatot, törődést fektettünk mindkét lemez minden egyes hangjába, és egyszerre is írtuk őket. Utána pedig kitaláltuk, melyiknek hol van a helye. Emiatt aztán a Vol. 2 épp olyan erős, mint a Vol. 1, ha nem erősebb. Itt is akadnak karrier-definiáló nóták."

sixxam2_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Barbarians (Prayers For The Blessed)
02. We Will Not Go Quietly
03. Wolf At Your Door
04. Maybe It's Time
05. The Devil's Coming
06. Catacombs
07. That's Gonna Leave a Scar
08. Without You
09. Suffocate
10. Riot In My Head
11. Helicopters

Az első single a We Will Not Go Quietly, amelyhez Wayne Ishammel forgattak klipet a most startoló kanadai turné albertai állomásán, és alább meg is tekinthető. A banda a Five Finger Death Punchcsal, a Shinedownnal és az As Lionsszal játszik ősszel egy észak-amerikai arénaturnén.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 notreadam 2016-10-15 07:58
Most már tényleg úgy érzem hogy James egysíkú éneke/előadásmódja miatt nem tudom kellően megszeretni a Sixx am-et.Ez a refrén is olyan mintha már elsütötte volna korábban.Az a bajom majd minden dalt egyformának érzek(nem a zenei alapra gondolok).
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.