Shock!

április 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

We Sell The Dead: bemutatta első klipjét Engelin, Papathanasio és Lipstick projektje

Heaven Doesn't Want You And Hell Is Full címmel jelenik meg február 23-án, az earMUSIC gondozásában a We Sell The Dead első albuma, amelyről máris bemutatták az első dalt. A zenekarban az In Flames, a Spiritual Beggars és a HIM jelenlegi, illetve volt tagjai egyesítették erőiket.

1207wesellthedead

Niclas Engelin gitáros (In Flames, Engel), Jonas Slättung basszer (Drömriket), Gas Lipstick dobos (HIM) és Apollo Papathanasio (Spiritual Beggars, Firewind) alkotja a We Sell The Dead nevű zenekar tagságát, akik februárban hozzák ki első albumukat. A misztikus, romantikus, sztorimesélős, ám modern heavy metalban utazó csapat a vizuális látványvilágra is nagyban épít. „Az 1800-as évek vége óriási hatást gyakorolt a zenekarra, és ebből a korszakból származik minden idők egyik legnagyobb és legsötétebb bűnügyi rejtélye, Hasfelmetsző Jack is", mondja Slättung. „Száz százalékosan a mai napig sem tudjuk, ki volt, szörnyű tetteivel azonban mind tisztában vagyunk. A fejünkben létező vizuális elemeket, illetve a néha kicsit morbid szövegeket kombinálva arra jutottunk: így szólt volna a heavy metal a 19. században, vagy ha Hasfelmetsző Jack előreutazik az időben, és belép egy wesellthedead_cmetalcsapatba. Abban az esetben magától értetődő lett volna, hogy a We Sell The Deadet választja háttérzenekarának. Valószínűleg otthon érezné magát közöttünk."

A Heaven Doesn't Want You And Hell Is Full dallistája az alábbi:

01. The Body Market
02. Echoes Of An Ugly Past
03. Leave Me Alone
04. Imagine
05. Turn It Over
06. Too Cold To Touch
07. Trust
08. Pale And Perfect
09. Silent Scream

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy a zenekar turnézni is tervez-e, de az In Flames sűrű menetrendje miatt legalábbis kérdésesnek tűnik a dolog. Az első klip mindenesetre máris megérkezett.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Kpkg 2017-12-13 10:01
Ez egészen jó.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.