Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

We Are The Ones: hallgasd meg Lemmy egyik utolsó felvételét!

We Are The Ones címmel meghallgatható az egyik utolsó dal, amelynek felvételében a két éve elhunyt Lemmy Kilmister is közreműködött. A szám Chris Declercq nevéhez fűződik, és a Motörhead főnöke társszerző is volt benne.

2014-ben rögzítette azt a We Are The Ones című dalt Lemmy Kilmister, amelyet Cameron Webb producerkedése mellett vettek fel Dave Grohl Studio 606 komplexumában. A számban Lemmy énekel és basszusozik, illetve Josh Freese dobol, és egy svájci születésű, de évek óta Los Angelesben élő gitáros, Chris Declercq most készülő első szólóalbumán szerepel majd, amely jelenleg készül. Az anyagon a Motörhead 2015 végén elhunyt főnöke mellett elméletileg Alice Cooper- és Iron Maiden-zenészek is vendégszerepelnek majd, bár a pontos részletekről egyelőre nem tudni sokat.

Lemmytől egyébként még egy komplett posztumusz szólóalbum is várható valamikor, amelyet éveken át készítgetett számos vendéggel, de elsősorban egyik kedvenc zenekara, a Skew Siskin gitárosával, Jim Voxxszal. „Lemmy olyan 2003 körül kezdett el dolgozni a lemezén, de nem igazán tudta, mi kerülhetne fel rá, így megkérdezte, nem játszanék-e vele. Rá akarta szánni az időt a dologra, de teljesen másképp is kellett melóznia, mint a Motörheaddel, hiszen erre csak a szabadidejében kerülhetett sor. Lehetőséget biztosítottam neki, hogy amikor úgy adódik, dolgozhasson a stúdiómban, és lépésről lépésre raktuk össze a dalokat. Tíz nótát írtunk, amiknek elvileg már rég ki kellett volna jönniük, de amikor Lemmy megbetegedett, felfüggesztettük a melót. De a felvételek elkészültek”, mondta Jim egy interjúban még idén év elején. Az anyagon Voxx mellett olyan vendégek szerepelnek, mint Dave Grohl, Joan Jett, Skin a Skunk Anansie-ből, illetve a komplett Reverend Horton Heat.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 Metálhigiéniai szaki 2017-12-03 09:48
Már 2 éve?! :O Jesszus!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.