Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Warrior: egy Schenker-dalban Barden, Bonnet, McAuley és White

Resurrection címmel jelenik meg márciusban Michael Schenker új albuma, amely természetesen az utóbbi években használt Michael Schenker Fest márkanév alatt jön ki a régi arcokkal. Az első single, a Warrior máris meghallgatható.

1202msf

michaelschenkerfest_cPár hete Barcelonában mi is megnéztük a Michael Schenker Festet, vagyis Michael Schenker és egykori zenésztársai össznépi projektjét, március 2-án pedig Resurrection címmel új lemezt is kiad a népes formáció. A lemez producere Michael Voss-Schön volt, és nagyjából fél év alatt rögzítette a társulat négy különböző helyen. Ha a három korábbi Schenker-torok, azaz Gary Barden, Graham Bonnet és Robin McAuley, valamint Doogie White, illetve Steve Mann gitáros/billentyűs, Ted McKenna dobos és Chris Glen basszer jelenléte nem lenne elég, vendégként nemcsak Voss és Wayne Findlay, hanem még Kirk Hammett is tiszteletét teszi majd az anyagon.

A most bemutatott Warrior a lemez azon két dalának egyike, amelyben mind a négy kiváló énekes szerepel, és fontos kiemelni: az anyag nem nosztalgiázásból áll, Schenker kizárólag új dalokkal pakolta tele. További részletek remélhetőleg hamarosan, de hogy a projekt komoly reményekkel indul neki a dolgoknak lemezfronton is, annak ékes bizonyítéka, hogy az anyag a Nuclear Blast gondozásában jelenik majd meg.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Afrikaaner 2017-12-02 22:19
Bevallom, azt hittem engem már nem tudnak meglepni az ilyen öreg arcok, de most tényleg leesett az állam. Ilyen felvezetés után alig várom az albumot.
Idézet
 
 
+1 #1 kamikaze 2017-12-02 12:34
Frankó, jó a dal és benne az összes énekes, McAuley talán még egy kicsit ki is emelkedik. De Bardenen is meglepődtem, hogy még ennyit tud. Misi is összekapta magát, ha ilyen végig, akkor hosszú idő óta ez lenne a legjobb lemeze.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.