Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wacken Metal Battle Hungary: március 30-ig még jelentkezhetsz!

0219woaFebruár 17-től március 30-ig tart a jelentkezés a második magyarországi Wacken Metal Battle tehetségkutatóra. Mostantól a zsűri névsora is nyilvános.

A 2004-ben alapított Wacken Metal Battle a világ legnagyobb metal tehetségkutatója, amelynek magyarországi fődíja, csakúgy, mint tavaly, az értékes tárgynyeremények mellett fellépés az idei, már teltházas Wacken fesztiválon, Németországban. Aki a fesztiválos részt is megnyeri, lemezszerződést kap a világelső metalkiadótól, a Nuclear Blasttól, illetve egy komplett európai turnéra is elmehet.

Az élő döntő, ahol a szakmai zsűri által által kiválasztott tíz legjobb zenekar lép fel, 2014. június 1-én lesz a Dürer-kertben. Az idei zsűri tagjai: Búza Balázs (Nordskool Management), Dankó János (Lángoló Gitárok), Draveczki-Ury Ádám (Shockmagazin), Gyémánt Krisztián (a tavalyi győztes Kill With Hate énekese), Kovács Péter (Powerground Management), Lénárd László (Hammerworld), Molnár Máté (Wisdom) és Sütöri Olivér (Wacken Metal Battle International). Hamarosan a többi tárgynyeremény is publikussá válik.

Jelentkezés és további részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.