Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Voltak emberek a környezetemben, akik azt mondták, hogy a Downban kellene maradnom”

0630down3A rockzenészek többsége általában a mellébeszélés híve, ha tagcserékről és személyi változásokról van szó, de Kirk Windstein nem tartozik ebbe a körbe. A Crowbar főnöke nem tagadja: 2013-ban ultimátumot adott Patrick Brudersnek, akinek döntenie kellett, hogy a Downt vagy a másik csapatot választja.

„Voltak emberek a környezetemben, akik azt mondták, hogy a Downban kellene maradnom”, mondta a Ghost Cultnak Kirk, akinek 2013-as döntése a Down elhagyásáról és a Crowbar újonnani felpörgetéséről sokakat meglepett, hiszen előbbi mindig is sokkal eladhatóbb névnek számított a saját csapatnál. „Az emberek azt hiszik, bolond vagyok, pedig nem. Egyszerűen csak hiszek a Crowbarban. Annak ellenére is, hogy a Down nagyobb zenekarnak számít. Tudod, ki alkotja most a stábunkat? A feleségem, aki ingyen melózik. Ugyanazért a pénzért, amit a Downban megkerestem, most sokkal keményebben dolgozom meg. Én magam cipelem a gitárjaimat, és én pakolom fel a cuccaimat is. És leszarom. Annak idején is így kezdtük, én ilyen vagyok. Az ember így a földön marad.”

Windstein Downból való távozását kicsivel megelőzte a szintés kettős kötődésű Patrick Bruders basszer lelépése a Crowbarból. A két lépés természetesen összefüggött. „Mondhatjuk, hogy ultimátumot adtam Patnek”, ismerte el Kirk. „Azt mondtam neki: innentől csak a Crowbart tolom majd. Ha maradni akarsz a Downban, megértelek, de nem játszhatsz egyszerre mindkét zenekarban. Most boldog vagyok, és csak ez számít.”

A tavalyi Symmetry In Black kapcsán a zenekar júniusban Budapesten is ismét fellépett.

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 Kristof15 2015-01-01 23:24
Március 3-án megint jönnek. Debrecen, Roncsbár.
Kár, hogy hétköznapra esik... :(
Idézet
 
 
+4 #2 Siri Keeton 2015-01-01 21:02
Viszonylag ritkán hallgatom őket (ez tényleg hiba, mindkét csapat esetében, az új évben változtatok is rajta), de a Crowbart jobban csípem a Downnál. Remélem, mindkettőnek jól fog menni.
Idézet
 
 
+13 #1 KoaX 2015-01-01 16:02
Ő EMBER! Ennyi...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.