Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Volbeat, Stone Sour, Device: parádés kezdések az eladási listákon

0417volbeat39 ezer első heti eladott példánnyal az amerikai Top 10-ben kezdett az új Volbeat lemez, az Outlaw Gentlemen & Shady Ladies, szorosan maga mögé zárkóztatva a Stone Sour House Of Gold & Bones Part 2-ját, illetve a Disturbed frontember David Draiman Device nevű csapatának debütáló albumát.

Hatalmasat ugrott felfelé a képzeletbeli ranglétrán a Volbeat (a képen) az új album első heti eladási eredményével, amely a Billboard-lista 9. helyére katapultálta a csapatot, hiszen a legutóbbi lemez, a 2010-es Beyond Hell / Above Heaven csupán a 161. helyig jutott – igaz, azóta azért elég rendesen fogyogatott, és több mint 170 ezer példányban kelt el az Egyesült Államokban. Poulsenék friss műve ugyanakkor több országban még ennél is magasabban nyitott: Németországban, Dániában, Norvégiában és Svájcban az első, Finnországban a második, Hollandiában és Svédországban pedig a negyedik helyen kezdett az Outlaw Gentlemen & Shady Ladies. A zenekar június 18-án ismét Magyarországon lép fel a Concerto szervezésében.

Nem egyedül Michael Poulsenék örülhetnek ugyanakkor fényes helyezéseknek a rock/metal színtérről. A Stone Sour új lemeze, a House Of Gold & Bones Part 2 35 ezer példánnyal a tizedik helyen indított (ami abszolútértékben még jobb is az első rész 31 ezres eladásánál, igaz, ősszel mindez a hetedik pozícióra is elegendőnek bizonyult), a David Draiman nevével fémjelzett Device pedig valamivel kevesebb mint 35 ezres eladással a tizenegyedik helyet csípte meg.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 TelekiPál 2013-04-18 08:45
Nagyon helyes, parádés lett az új Volbeat lemez, egyszerűen nem tudok betelni vele.
A StoneSour megítélésemre sajnos egyre inkább rányomja a bélyegét, hogy Corey Taylor az utóbbi évek legellenszenves ebb megmondóemberév é avanzsált.
A Device meg egy nagy hülyeség, ezért kár volt otthagyni a Disturbedöt.

Végeredményben ebből is az derül ki, hogy az emberek izommemóriából vásárolnak lemezeket. Meglátják a címet, még fel sem fogták, a kezük már levette a polcról és még meg sincsenek győződve a vásárlási szándékról már kifizették.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.