Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Viszonthallásra: még mindig égnek a villanyok az Óriásnál

0104oriasÚj dallal és videóklippel jelentkezett az Óriás. A Viszonthallásra a tavalyi Minden villany ég című lemezről maradt le, amelyhez nem szokványos image-klipet forgatott a zenekar.

A Viszonthallásra rendezését Örményi Ákos, a zenekar basszusgitárosa vállalta magára. „Volt egy zenekaros kompozitfotó-tervem eljövendő óriás-projektekhez, és mivel volt egy kiadatlan felvételünk is, így adta magát, hogy ezt az ötletet megpróbáljuk átültetni mozgóképre, egy új klip formájában", mondja. „Nagyon rég volt továbbá, hogy egy klipben együtt szerepeltünk, ezért mindenképpen egy klasszikus zenekar játszik-dolgot szerettünk volna, valami apró csavarral, vizuális plusszal megspékelve."

A Viszonthallásra – csakúgy, mint a januárban elkészült Kezdjük el – a Brightlab stúdiójában forgott, a zenekar ismét a PUR E-s Brautigam Bertolddal és Reich Tamással dolgozott. „A dal kényelmes hömpölygésére jól rímeltek a statikus, fotószerű beállítások, amiket próbáltunk a bevillanó-széttöredező képekkel még álomszerűbbé tenni. A vizuális megvalósításában hatalmasat segített Bertold, aki az utómunkában izgalmas, néhol megkapó, néhol bizarr képeket alkotott rólunk."

A zenekar szombaton az Akvárium klubban játszik a The Devil's Trade és az ék társaságában, részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.