Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatérhetett a Scorpionsba James Kottak

0430kottakTöbb mint nyolc hónap kényszerszünet után visszatért a Scorpions soraiba James Kottak. A dobosnak egy Dubaiban kirobbant balhé után kellett elvonóra mennie, hogy kezeltesse alkoholizmusát.

A soron következő koncerteken már ismét James Kottak dobol majd a Scorpions soraiban az őt az utóbbi időszakban helyettesítő Johan Franzon helyett. Az ütős az utóbbi időszakban rehabilitációs kezelésen vett részt alkoholizmusa miatt, miután áprilisban, egy részegen okozott botrány miatt őrizetbe vettek Dubaiban a reptéren, majd egy hónapot börtönben is töltött az Egyesült Arab Emirátusokban.

„Amikor megtörtént az a bizonyos szerencsétlen incidens Dubaiban, azt mondtuk Jamesnek: akkor most jobb, ha tartasz egy kis szünetet, nem is annyira miattunk, hanem magad miatt”, idézte fel Klaus Meine énekes a francia Scorpions-rajongóklubnak a történteket néhány héttel ezelőtt. „Nem az volt itt a legfontosabb, hogy ő a Scorpions dobosa, hanem hogy családos ember. Azt mondtuk neki: elvonóra kell menned, és közben nem gondolni másra, csak megpróbálni megtisztulni, hogy utána az a James térhessen vissza, akit annyi éve ismerünk, és nemcsak a dobosunk volt, hanem a barátunk is egyben, egy nagyszerű fickó. Természetesen azt akartuk, hogy visszatérjen, és meg is mondtuk neki: az ajtó nyitva áll, de először rendbe kell hoznia magát, komolyan kell vennie a dolgot, részt kell vennie egy alapos elvonón, és utána várjuk vissza. És pontosan így is történt, az új lemezen James játszik majd, a felvételek Stockholmban kezdődnek nagyon hamarosan. Szerintem mindent megtesz annak érdekében, hogy kiváló formában térhessen vissza a jövő évi turnéra.”

A júniusban ismét Budapesti koncertezett banda fél évszázados jubileuma megünneplésének jegyében tölti majd a 2015-ös évet. A Meine által említett új lemezről pillanatnyilag még nem lehet tudni, hogy friss dalokat rejt majd, vagy pedig arról a régi, még a ’80-as évekből maradt ötletek átalakításából született gyűjteményről beszélnek, amely évek óta készül a háttérben.

 

Hozzászólások 

 
+7 #1 Szőlő 2014-11-30 11:08
Korrektek. Nem bántják, hanem segítenek neki.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.