Shock!

június 19.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Virginiai modern metalos nyomja a San Francisco-i thrasht

A virginiai Lamb Of God megkezdte a munkálatokat az év végére várható új nagylemezén, az új amerikai metalgeneráció egyik legjobb dobosára, Chris Adlerre azonban emellett még egy speciális vendégszereplés is vár a következő Testament anyagon.

Mint arról már beszámoltunk, Paul Bostaph egy meghatározatlan, de komoly sérülés miatt nem tudja feldobolni a stúdióban a Testament új lemezét, így az anyag nagyrészét Gene Hoglan dobolja fel, de két dalban a Lamb Of God dobosa, Chris Adler is lehetőséget kapott nagy példaképeitől. A Testament és a Lamb Of God viszonya abszolút baráti, Alex Skolnick gitáros például vendégszerepelt Adlerék 2004-es lemeze, az Ashes Of The Wake egyik dalában.

„Elküldték nekem az első nótát, azzal megleszünk, mire a Lamb Of God teljesen becuccol a stúdióba New Yorkban", mondta a Testament felkéréséről Chris a Gun Shy Assassinnek. „Még nem volt időm leülni és megtanulni a témákat, de a demón lévő dobprogramokból nagyjából tudom, mit kell csinálnom. A többi nótában Gene Hoglan üt majd, ami fantasztikus. Amikor először beszéltem Eric Petersonnal (a Testament ritmusgitárosa és fő dalszerzője) a vendégszereplésről, már akkor is azt mondtam nekik: ha meg tudják szerezni Gene-t, ne foglalkozzanak velem, mert ő a király."

Adler szerint a szóban forgó új Testament dal leginkább az 1988-as The New Order album hangulatát idézi. „Még mindig megvan otthon az a bakelit... Mindenképpen az a kedvenc Testament lemezem. Ez a nóta pedig úgy szól, mint a régi Testament, szuper-old school a dolog, tényleg nagyon thrashes, súlyos. Eltér attól, mint amit mit csinálunk, hiszen a Testament ragaszkodik ahhoz, amiben erős, ez pedig az igazi San Francisco-i thrash. Számomra ez egy újfajta kihívás. Szívesen megcsináltam volna az egész lemezt, de két nóta legalább így is jutott."

A jelenlegi tervek szerint mind az új Testament, mind az igen zúzósnak ígért friss Lamb Of God az év végére várható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.