Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Végre szólóalbummal jelentkezik Lukács Peta

0515lpBikini, Subscribe, Unique, Blind Myself – ezekben a zenekarokban elsőre nincs sok azonosság, a sors azonban úgy hozta, hogy mégis közös nevezőre kerülnek, mégpedig Lukács Petának, a European Mantra és a Bikini gitárosának köszönhetően, aki közel másfél évtizednyi várakozás után szólólemezt készít.

„A szólólemez gondolata már több mint tíz éve foglalkoztat, de eddig nem éreztem úgy, hogy készen állok rá", mondja az albumról a gitáros. „Az eddig zenéléssel töltött huszonöt évem alatt rengeteg zenekarban és lemezen játszottam, így igen sokféle műfaji hatás ért, aminek köszönhetően meglehetősen szélsőséges zenei ízlésem lett. Hosszas hezitálás után úgy döntöttem, hogy nem egy jól körülírható zenei áramlatra ültetem ezt az albumot, hanem hagyom, hogy minden dalnak saját arca, hangulata, története legyen."

Az idén nyáron megjelenő lemez zömében instrumentális számokra épül, de néhány énekes dal is hallható lesz rajta. A közreműködők névsora igen izgalmas; a dobokat – természetesen – Borlai Gergőre bízta a szerző, aki hosszú évek óta egyik legfontosabb társa és inspirátora. Nem meglepő módon Nagy János (European Mantra) neve is olvasható a listában, énekesfronton viszont akadnak meglepetések. Tóth Gergő (Blind Myself), Csongor Bálint (Subscribe) és Pacziga Linda mellett Völgyesi Gabi (Unique) hangját is hallhatjuk majd a PLP (Peta Lukacs Project) albumon.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 kamikaze 2013-05-17 10:03
Ez jó!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.