Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Végighallgatható a Cro-Mags új minialbuma, októberben koncert Budapesten

cromags_cHáromdalos EP-vel jelentkezett a Cro-Mags, amely alább elejétől végéig meghallgatható. Harley Flanagan és társai október 3-án Budapesten koncerteznek.

Évek óta folyt a néha élő balhékkal is tarkított sajtóbeli anyázás a klasszikus Cro-Mags két alapembere, John Joseph énekes, illetve Harley Flanagan basszer között azon, kinek van joga használni az egyik legpatinásabb NYHC-zenekar nevét. Tavasszal végre megegyeztek az ellenérdekelt felek: innentől fogva Flanagan bandája folytatja kizárólag Cro-Magsként, míg Joseph és Mackie Jayson dobos Cro-Mags JM néven fut tovább. Flanagan ennek örömére már le is szerződött a Victory kiadóval, és pénteken, Don’t Give In címmel kiadott egy háromszámos EP-t. A minialbum az első hivatalos Cro-Mags-kiadvány új dalokkal a 2000-ben megjelent Revenge nagylemez óta.

A Cro-Mags jelenlegi felállását Harley mellett a Suicidal Tendencies és a Fishbone soraiból ismert Rocky George gitáros, Gabby Abularach gitáros, illetve Garry „G-Man” Sullivan dobos alkotja. Alább a kiadvány mindhárom számát meg lehet hallgatni. Legalább ennyire örömteli hír, hogy a zenekar október 3-án Budapesten, a Dürer Kertben koncertezik. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.