Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vasárnap este ismét Párizsban lesz az Eagles Of Death Metal

1109eodmDecember 6-án este ismét Párizsban játszik az Eagles Of Death Metal, de természetesen nem önálló fellépésről van szó, hanem egy speciális vendégeskedésről a U2 koncertjén. Jesse Hughes-ék a félbeszakadt európai turnét is befejeznék a jövő év elején.

A november 13-ai párizsi terrortámadások után azonnal visszatért az Egyesült Államokba az Eagles Of Death Metal, akiknek koncertjén csaknem kilencven embert gyilkoltak meg az Iszlám Állam terroristái a Bataclan klubban. Az események után a U2 is elhalasztotta akkor esedékes fellépését a francia fővárosban, amelyet holnap pótolnak be az AccorHotels Arenában, és ezen a koncerten az Eagles Of Death Metal is ott lesz – azt egyelőre nem tudni, pontosan milyen státuszban, de vélhetően nem teljes műsorral, hanem vendégként csatlakoznak majd Bonóékhoz. Már az is biztos, hogy Jesse Hughesékkal Josh Homme, a banda másik alapítója is fellép, aki a lemezeken mindig szerepel, élőben azonban csak nagyritkán van alkalma felbukkanni a többiekkel. A zenekar a támadást követő egyetlen mélyinterjúban is egyértelműen kimondta, hogy elsőként akarnak majd játszani a Bataclanban is, ha újra megnyit a klub. „Alig várom, hogy visszatérjünk Párizsba. A barátaink eljöttek a koncertünkre, hogy rock’n’rollt halljanak, és meghaltak. Én pedig vissza fogok térni oda, hogy éljek”, mondta akkor Jesse.

A csapat tervei szerint februárban fejezné be azt az európai turnét, amely a tragikus események miatt félbeszakadt. A körútnak magyar állomása is lett volna, de egyelőre még semmi konkrétumot nem tudunk arról, ennek várható-e pótlása.

 

Hozzászólások 

 
-1 #2 Tom 2015-12-07 09:21
Idézet - Sanctus:
Majdnem, csak mégsem.

http://www.u2.com/news/title/-paris


Megnyugodtan. Meg meg is lepődtem volna, ha képesek Bonoékkal összeállni.
Idézet
 
 
+2 #1 Sanctus 2015-12-06 20:08
Majdnem, csak mégsem.

http://www.u2.com/news/title/-paris
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.