Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Vagy húzz innen, vagy gitározz nálunk jobban!”

0227andyA Black Veil Brides bevallottan a régi hajmetal-bandák fénykorát kívánja feleleveníteni, és úgy tűnik, a zenén meg az imázson kívül Andy Biersack frontember egyéb tekintetben is szívesen a fiatal W. Axl Rose és Sebastian Bach nyomdokaiba szegődne: az énekes Vancouverben beugrott a tömegbe, hogy személyesen rendezzen le egy részeg nézőt, aki beszólogatott neki.

Kisebb botrány tarkította a Black Veil Brides február 25-ei vancouveri koncertjét, miután egy rajongó az előzenekar Memphis May Fire nevét merte üvöltözni a főattrakció műsora közben. Andy Biersack énekes olyannyira felszívta magát a történteken, hogy először bedobta a mikrofonját a szóban forgó arc felé, majd a tömegbe is beugrott, hogy ököllel rendezze le vele a nézeteltérést. „Akkor is ilyen jól szórakozol majd, ha egy fellépőruhát viselő anyaszomorító mindjárt szétrúgja a kibaszott seggedet?”, mondta a színpadról a frontember ezt megelőzően az illetőnek. „Nagyon elegem van a hozzád hasonló emberekből, haver. Ha azt hiszed, olyan kurva jó vagy, gyere fel ide! Megállítottuk a kedvedért az egész koncertet, szóval akár te is feljöhetsz ide gitározni. És akármikor csináljuk ezt, soha nem vagytok elég tökösek ahhoz, hogy feljöjjetek ide, és bármit is alakítsatok! Gyere! Játssz azon a kurva gitáron, mutasd meg, mit tudsz! Nézd, haver, nem akarok feltétlenül agresszív lenni, de amikor valaki tönkre akarja tenni a koncertünket, azt szeretném, ha megmutatná, mennyivel jobb nálunk. Mi ugyanis azért vagyunk itt, mert az emberek látni szeretnének bennünket. Szóval vagy húzz innen a picsába, vagy inkább gitározz nálunk jobban most azonnal! Gyere! Odakínáltam neked kilencszázszor a mikrofont, te részeg szarházi! Gyere, ide, a szemembe mondd!”

A jelenet alább videón is megtekinthető. A Black Veil Brides új lemeze tavaly év végén jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
+5 #25 queensryche999 2015-02-28 13:03
Idézet - Zoli:
Szerintem egy zenésznek ennél komolyabb dolgokat is el kell tűrni, mert ez a "megoldás" így csak keménykedés. Alkoholos állapotban meghülyülhet bárki, azért még nem kéne megverni egy zenésznek...Előbb-utóbb a körülötte állók úgyis elrendezik dolgot.


Elkaptad a lényeget. A korábban felsorolt balhés rocksztárok esetében is többnyire a részegen bekiabálásnál súlyosabb dolgokból lett tettlegesség. Nincs a fejemben minden incidens, akadhatott kivétel, de általában elintézték szóban. Axl ominózus beugrása is csak azután történt meg, hogy az illető a kérése ellenére sem hagyta abba a fotózást, az erre utasított biztonságiak pedig tököltek, a szerencsétlenül végződött Sebastian-akció előzménye pedig az volt, hogy megdobták egy üveg sörrel. Láthatjuk tehát, hogy régen sem két szóra lendült meg egy-egy ököl.

Az enyhébb eseteket (bekiabálás, mutogatás) el lehetne intézni annyival - ha már mindenképp meg kell szakítani a bulit (ami szerintem nem szerencsés) - hogy fakinozik párat a mikrofonba, esetleg felszólítja a biztonságiakat, vagy a közönséget, hogy bírják távozásra az illetőt. És igazából erre is csak akkor lenne szükség, ha tényleg zavarja mások szórakozását.
(Itt nálam sokkal nagyobb "koncertállatok" vannak szerintem, pontosan tudjátok, hány ittas, de még tolerálható arc fordul meg a koncerteken. Én már blikkre kiszúrom, ki mellé ne álljak, ha nem akarom, hogy nyakon öntsön a sörével, rajtam nyomja el a csikket, vagy az én fülembe üvöltözzön részegen átkarolva, a "metál testvérének" tartva. :))
Idézet
 
 
+2 #24 Zoli 2015-02-28 12:33
Amikor a Cannibal Corpse játszott a Children of Bodom előtt ott meg a CC-t szidta néhány rajongó, hogy menjenek már a p.csába, mutogattak meg hasonlók. Ettől még Corpsegrinderék lenyomták a koncertet. Szerintem egy zenésznek ennél komolyabb dolgokat is el kell tűrni, mert ez a "megoldás" így csak keménykedés. Alkoholos állapotban meghülyülhet bárki, azért még nem kéne megverni egy zenésznek...Előbb-utóbb a körülötte állók úgyis elrendezik dolgot.
Idézet
 
 
+5 #23 Venomádi 2015-02-27 21:33
Én mint kivülálló annyit látok hogy egyik hülye a másikat győzködi de gyerekek ez kurva mindegy. Nem szimpatikusak kész, csók, nem kell pellengérre állítani az összes ilyen zenekar megjelenését meg közönségét sem, ugyanúgy a vén faszozás is felesleges (persze hozzátenném, én a vén faszok zenei ízlése mellett állok ki), mert sok mai vén fasznak a KISS is buzis volt meg köcsög annak idején, azok összes másolatával a színtéren. A lényegre kéne koncentrálni, arra jelesül hogy miért nem szarta telibe a bizonyos részeget, mert ez nekem totál gyermetegnek hat ez a bedurcizás. És a részeg nyert az a tanulsága ennek a dolognak. Ha nem kapja meg a figyelmet, amit kiharcolt magának talán halálra vedelte volna magát, de ezt az örömöt is elintézték neki. Nálam nem is probléma hogy valaki emiatt leállítja a bandáját, de ezt tegye meg a Phil anselmo, akinek két szavára nekiesnének bárkinek. Mindenesetre Andy komám szánalmas alak. Tipikus csajoknak imponálós komolyanvehetet len magánakció.
Idézet
 
 
#22 ighyylien 2015-02-27 20:42
Idézet - James Smith:
Egy új nick a hozzászólók között. Te vagy a másik kabaré.
Most azzal vágsz vissza, hogy kinek hány csaj volt meg életében? Ennyire szar életed van, hogy neked egy sem jutott? :D
Tudod mit? Aki csaj létére egy ilyen kaliberű BVB taggal leáll kefélni koncert után az annyit is ér. ;)

Vén fasz generáció? Gojira koncert első sor mivel egyik kedvenc zenekarom. Próbálkozz még barátom mert úgy látom nem megy. :)


Szinte törvényszerű volt, hogy nem fogod megérteni a lényeget...
Idézet
 
 
-2 #21 Martin 2015-02-27 20:30
James Smith, sajnos nem tudom elmondani a véleményem mert csak 2000 karaktert enged ez a szar és nem fér bele. Legyen elég annyi hogy te valami iszonyatosan gyopár csávó lehetsz. Egyébként az általad megalkotott jellemzés személyemről még véletlenül sem tükrözi a valóságot. :) Sehol, semmiben. De nem fogok leállni veled szórakozni mert van annál jobb dolgom is mint hogy kioktassalak, szóval legyél boldog azzal hogy te vagy a faszagyerek és hú de lefikáztál egy embert. Gratulálok ha neked ez büszkeség! Legyél boldog!
Idézet
 
 
-2 #20 James Smith 2015-02-27 19:48
Egy új nick a hozzászólók között. Te vagy a másik kabaré.
Most azzal vágsz vissza, hogy kinek hány csaj volt meg életében? Ennyire szar életed van, hogy neked egy sem jutott? :D
Tudod mit? Aki csaj létére egy ilyen kaliberű BVB taggal leáll kefélni koncert után az annyit is ér. ;)

Vén fasz generáció? Gojira koncert első sor mivel egyik kedvenc zenekarom. Próbálkozz még barátom mert úgy látom nem megy. :)
Idézet
 
 
+8 #19 ighyylien 2015-02-27 17:36
Idézet - James Smith:
Idézet - Martin:
James Smith miért is?
Csak nyitott szemmel járok! ;) Ebben a csávóban meg van az a bizonyos plusz amitől igazi Rocksztár lehet. Nem értem hogy mások hogy nem látják ezt. Bár akinek a Rocksztár olyan mint Leander vagy Lukács Laci azaz hogy csak szóval rendezi le az ilyesmiket, azoktól nem is várok sokat. :)
Amúgy meg ez egy kurva jó banda, aki fikázza őket az pusztán irigységből teszi. És rohadtul igaza volt Andynak, én is lerendeztem volna a parasztot.


Te nagyon ostoba vagy. Egy tipikus, tinédzser rajongó lehetsz aki szerint a BVB a szent és sérthetetlen banda és aki szidni meri az mind irigy. Annyira szánalmas és unalmas szöveg ez. (Illetve egészséges értékrendű emberek alapból nem irigykednek olyanokra akik úgy néznek ki mint a buzik vagy transzvesztiták .)

Ha nyitott szemmel járnál akkor nem ragadnál le ennél a bandánál, hanem nyitnál az igényesebbek felé is. :D

Lehet itt Leandert meg Lukács Lacit minősítgetni de mindkettőjük életműve értékelhetőbb mint ezé a BVB förmedvényé. Ezt úgy mondom, hogy sem Leanderért sem a Tankcsapdáért nem vagyok annyira oda.
(...)
Lőttél egy akkor öngólt Martinkám ezzel a hozzászólásodda l, hogy ez nekünk is kellemetlen. :D


Itt egyedül te lőttél öngólt. Beszélsz itt nyitott szemmel járásról mikor kapásból beskatulyázod Martint, illetve letranszveztitá zol/ lebuzizol egy zenekart amelyiknek valszeg bármelyik tagja több csajt dugott meg eddig, mint te valaha fogsz. A tankcsapda meg leander hatalmas életműve együtt sem ér egy kalap szart sem igaz a bvb első albuma sem. De jó úton haladnak és a fiatal bandák közül igen is van bennük potenciál. Bár gondolom te meg abból a vén fasz generációból való vagy aki még a 70es évek glam rock robbanása előtt nőtt fel és fenn akadt olyan jelentéktelen dolgokon, mint a külső... Jó is az ha beskatulyáznak, mi?
Idézet
 
 
+11 #18 bogar 2015-02-27 17:28
Nem vagyok híve sem az erőszaknak, sem a brutalitásnak, de azt gondolom, hogy a rockban mindig van egy kis polgárpukkasztá s. Mostmár lassan ott tartunk, hogy egy fingásért is elnézést kell kérni a sok polkorrekt képmutató pöcs miatt!
Az hogy a BVB milyen zenét játszik, az ebből a szempontból mindegy. Azon rocksztárok jelentős része, akikre ma istenként tekintünk valaha maguk is ilyenek voltak.
Mötley Crüe,
AC/DC,
Guns,
De még a Rolling Stones is.

Egyébként, ha már Lukács is ide lett valahogy keverve, szeretném jelezni, hogy a Köpök rátok dal is valahol erről szól.

És, hogy egy "klasszkust" idézzek a végén! Jöhetnek a minuszok! :-)
Idézet
 
 
+6 #17 the bandit 2015-02-27 17:26
rossz zenekar, szararc frontember.....tinilány-hegyek......szót sem érdemel
Idézet
 
 
-5 #16 James Smith 2015-02-27 17:00
Idézet - Martin:
James Smith miért is?
Csak nyitott szemmel járok! ;) Ebben a csávóban meg van az a bizonyos plusz amitől igazi Rocksztár lehet. Nem értem hogy mások hogy nem látják ezt. Bár akinek a Rocksztár olyan mint Leander vagy Lukács Laci azaz hogy csak szóval rendezi le az ilyesmiket, azoktól nem is várok sokat. :)
Amúgy meg ez egy kurva jó banda, aki fikázza őket az pusztán irigységből teszi. És rohadtul igaza volt Andynak, én is lerendeztem volna a parasztot.


Te nagyon ostoba vagy. Egy tipikus, tinédzser rajongó lehetsz aki szerint a BVB a szent és sérthetetlen banda és aki szidni meri az mind irigy. Annyira szánalmas és unalmas szöveg ez. (Illetve egészséges értékrendű emberek alapból nem irigykednek olyanokra akik úgy néznek ki mint a buzik vagy transzvesztiták .)

Ha nyitott szemmel járnál akkor nem ragadnál le ennél a bandánál, hanem nyitnál az igényesebbek felé is. :D

Lehet itt Leandert meg Lukács Lacit minősítgetni de mindkettőjük életműve értékelhetőbb mint ezé a BVB förmedvényé. Ezt úgy mondom, hogy sem Leanderért sem a Tankcsapdáért nem vagyok annyira oda.
A BVB gyökér zene sötét, identitászavaro s embereknek.
Mondom nem véletlen, hogy csak tinilánykák sikongatását lehet hallani a videóban.

Te is lerendezted volna? Szerintem kemény 14 éves lehetsz és ott szarnád össze magad a helyszínen és sírva menekülnél el. :D

Lőttél egy akkor öngólt Martinkám ezzel a hozzászólásodda l, hogy ez nekünk is kellemetlen. :D
Idézet
 
 
+15 #15 Dead again 2015-02-27 16:52
Azért megnéztem volna a fejét, ha felmegy egy olyan csávó a színpadra, aki legitározza őket.
Idézet
 
 
+12 #14 asdasd 2015-02-27 16:21
Idézet - Martin:
James Smith miért is?
Csak nyitott szemmel járok! ;) Ebben a csávóban meg van az a bizonyos plusz amitől igazi Rocksztár lehet. Nem értem hogy mások hogy nem látják ezt. Bár akinek a Rocksztár olyan mint Leander vagy Lukács Laci azaz hogy csak szóval rendezi le az ilyesmiket, azoktól nem is várok sokat. :)
Amúgy meg ez egy kurva jó banda, aki fikázza őket az pusztán irigységből teszi. És rohadtul igaza volt Andynak, én is lerendeztem volna a parasztot.


Pontosan, ilyen egy Rocksztár: arrogáns bunkó. Mindig lesz, akinek ez imponál, Nekem például nem.
Idézet
 
 
-9 #13 Martin 2015-02-27 16:04
James Smith miért is?
Csak nyitott szemmel járok! ;) Ebben a csávóban meg van az a bizonyos plusz amitől igazi Rocksztár lehet. Nem értem hogy mások hogy nem látják ezt. Bár akinek a Rocksztár olyan mint Leander vagy Lukács Laci azaz hogy csak szóval rendezi le az ilyesmiket, azoktól nem is várok sokat. :)
Amúgy meg ez egy kurva jó banda, aki fikázza őket az pusztán irigységből teszi. És rohadtul igaza volt Andynak, én is lerendeztem volna a parasztot.
Idézet
 
 
+4 #12 ezrrl 2015-02-27 15:44
Azon kívül,hogy előadóként kb. leszarnám 2000 ember közül azt az egyet aki ordibál...illetve,hogy részegen sem basztatnék senkit a színpadon nézőként-hallgatóként...onnantól viszont,hogy leszállt a színpadról ez a "cingár fasz"(queensryche999 nagyon találó),az isten nem mentené meg egy kiadós veréstől részemről,sírva vánszorogna vissza az öltözőbe,a mikrofonjával a seggében!Beképz elt fasz!
Idézet
 
 
+3 #11 xyxy 2015-02-27 15:37
Szégyen ez a "zenekar".
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.