Shock!

augusztus 25.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Ünnepélyesebb, drámaibb kettes lemezt tervez a Ghost

Már nagyban készíti második teljes nagylemezét az okkult rock/metalban utazó svéd Ghost. Az ismeretlen identitású tagokból álló sátánista muzsikusok frontembere szerint a kettes anyag fenségesebb, fennköltebb lesz a komoly elismeréseket hozó Opus Eponymousnál.

„Az anyag nagyrészét megírtuk", mondta The Nameless Ghoul a Blisteringnek. „A produkciós és dalszerzési szakaszban nagyon gyakran használtuk azt a szót, hogy isteni. Miközben az első album hangzása fás volt, az újnál azt akarjuk, hogy inkább a kő és az arany szavak jellemezzék a zenét – abban az értelemben, hogy az pompás és fenséges. Vagyis egy még ünnepélyesebb vallást kívánunk most lefesteni, és ennek érdekében tettünk néhány drámai lépést előre. Az első album az Antikrisztus érkezéséről szólt, a közelgő sötétségről. Az új lemez már a minket a jelenben körülölelő sötétségről mesél majd, az ördög jelenlétéről, és arról, miként kapcsolódik ez az istenséghez, és mennyire felesleges is megkísérelnünk felfogni az isteni dolgokat."

A Ghost több nagy európai nyári fesztiválon is ott lesz idén. Egyes információk szerint egyébként a frontember maszkja Tobias Forgét rejti, aki a Repugnantben és a Subvisionben is érdekelt. A zenekar második nekifutását mindenesetre komoly tábor várja világszerte, köztük olyan illusztris személyiségekkel, mint például James Hetfield.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.