Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Unearth: itt az első szám a Watchers Of The Rule-ról

0916unearthOktóber 27-én jelenik meg az Unearth új lemeze, a Watchers Of The Rule. Az album kiadója Európában a Century Media lesz, a hangzásért pedig Mark Lewis felelt. The Swarm címmel egy új szerzemény máris meghallgatható a zenekartól.

Az Unearth új lemeze meglehetősen sokáig készült, hiszen oroszlánrészét már tavaly felvették Mark Lewis (The Black Dahlia Murder, Whitechapel, Devildriver, Trivium) producerrel, valószínűleg a kiadói háttér elsimításához volt szükség plusz hónapokra, hiszen Trevor Phippsék hosszú évek után megváltak a Metal Blade-től. Emellett gondjaik akadtak a basszusgitárosi poszton is, hiszen John „Slo" Maggard basszer az utóbbi hónapokban különösebben nem részletezett személyes okokból nem tartott velük az aktuális koncerteken, így a Fear Factory basszusgitárosával, Matt DeVriesszel játszottak. A lemezen basszerként biztos felbukkan Mark Morton, a Lamb Of God gitárosa, de azt egyelőre még nem tudni, hogy az egész anyagot ő játszotta-e fel, vagy netán valaki más.

0916unearthcA Watchers Of The Rule-ra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Intro
02. The Swarm
03. Lifetime In Ruins
04. Guards Of Contagion
05. From The Tombs Of Five Below
06. Never Cease
07. Trail To Fire
08. To The Ground
09. Burial Lines
10. Birth Of A Legion
11. Watchers Of Rule

Az Unearth hamarosan a Hell Or High Wattage fedőnevű amerikai turnén kezdi el bejátszani az anyagot, amelyen a Darkest Hour lesz a társult headlinerük, de játszik még rajtuk kívül a Carnifex, az Origin, az I Breather és a Black Crow Initiate is. A The Swarm című új szám alább meghallgatható. A banda legutóbbi albuma 2011 nyarán jelent meg Darkness In The Light címmel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.