Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újra egy zenekarban játszik a Stratovarius csúcsfelállásának két tagja

Ismét közösen zenél Timo Tolkki és Jari Kainulainen. A Stratovarius legnépszerűbb felállásának két tagja Tolkki Infinite Visions zenekarában játszik együtt.

0527jari

2021-ben debütál a tervek szerint Timo Tolkki új zenekara, az Infinite Visions. Ha a gitáros személye és a név nem árulkodna eléggé a Stratovarius-kapcsolódásokról, most a személyi összetétellel is elindultak ebbe az irányba: csatlakozott a bandához Jari Kainulainen basszusgitáros is, aki 1993 és 2005 között játszott a finn heavy metalosoknál, vagyis a legnépszerűbb felállás tagja volt a csúcskorszakukban. Kainulainen jelenleg a Masterplanben játszik még.

Az Infinite Visions további tagjai Jorge Segersbol énekes (Ancestral Dawn) és Jimmy Pitts billentyűs (Eternity's End), a dobos személyét június elején jelentik be. A csapat jelenleg egy ötszámos demón dolgozik, amellyel kiadót keresnek maguknak, Union Magnetica című első albumuk pedig valamikor 2021-ben jelenhetne meg, rajta olyan dalokkal, mint a Voice Of Tomorrow, a You Rock My World, a Sonata Black, a Dangerous és az Infinite Visions.

 

Hozzászólások 

 
#2 Xanadu 2020-05-27 19:14
Idézet - Aaaarrrggghhh....:
Micsoda névválasztás! Mondjuk utalhatna még jobban a Stratovariusra, ha Tolkki Infinite Visions of Destiny's Elements (Pt. I & II) in the Fourth Dimension of Dreamspace lenne.


Tolkkinál évek óta elmentek otthonról, erőlködik ezekkel a harmadosztályú formációkkal, és persze mindegyik befuccsol. Én már a K.K.'s Priest névtől is rosszul vagyok, de mindegy, kell a zseton a rezsire. :D

Azért remélem, nem felejtett el végleg jó zenéket írni, drukkolok neki, csak hát el kéne már engednie a Strato-korszakot.
Idézet
 
 
#1 Aaaarrrggghhh.... 2020-05-27 13:39
Micsoda névválasztás! Mondjuk utalhatna még jobban a Stratovariusra, ha Tolkki Infinite Visions of Destiny's Elements (Pt. I & II) in the Fourth Dimension of Dreamspace lenne.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.