Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újabb csajos hard rock zenekar válhat sztárrá a Halestorm után

0327taylorAz amerikai médiában egyre inkább teret nyer az a vélekedés, hogy a The Pretty Reckless nevű zenekar lehet a következő rockszenzáció. A színésznőként is ismert Taylor Momsen vezette zenekar új lemeze, a Going To Hell első heti eladásai mindenesetre ígéretesek: az album az ötödik helyen indított a friss Billboard Top 200-on.

Taylor Momsen – még tinédzserként – először Jim Carrey karácsonyi vígjátékában, A grincsben kapott jelentősebb szerepet, majd a Magyarországon A pletykafészek címmel futott Gossip Girl című sorozatban vált igazán ismertté. A modellkedéssel is foglalkozó, 1983-as születésű énekes/színésznő jelenleg jó úton jár afelé, hogy amolyan Lzzy Hale-hez hasonló üdvöskévé váljon az amerikai médiában, a tengerentúli rocklapok és weboldalak ugyanis valósággal ontják magukból a Taylor The Pretty Reckless nevű csapatához kapcsolódó cikkeket és híreket. Maga Taylor egyébként azt vallja, hogy a színészkedésre régen is csak munkaként tekintett, és igazából a kezdetektől fogva a zenélés számított a szenvedélyének, és a Razor & Tie kiadónál dolgozó banda médiahátszele a jelek szerint meg is tette a magáét: a múlt héten kiadott Going To Hell című második album egyből 35 ezer példányban kelt el az Egyesült Államokban, és ezzel a Billboard-lista ötödik helyén kezdett.

„Taylor igazi rocksztár, és több hozzá hasonló előadóra lenne szükség manapság”, mondja a sikerről a kiadó két tulajdonosa, Cliff Chenfeld és Craig Balsam. „Egész évben nagy erőkkel támogatjuk majd ezt a lemezt, és utána is. Ez még csak a kezdet.”

A zenekar jelenleg a Fall Out Boy vendégeként turnézik Európában, a nyáron pedig gyakorlatilag az összes igazán jelentős amerikai hard rock/metal fesztiválon fellépnek majd.

 

Hozzászólások 

 
+2 #9 pumpika666 2014-04-19 16:10
petőfin napi 3-4 x is hallom a nótát melóban, kicsit uncsi, de ink ez szóljon mint kistibi, v a kiscsillag újabb remekműve

a csajt meg mint a lopott biciklit... :D
Idézet
 
 
#8 Gábor 2014-03-27 23:08
Idézet - TelekiPál:
Lássuk csak. A csaj egész vállalhatóan néz ki, még a hangja sem vészes, de olyan butapicsa nézése van, hogy szerintem spontán vetélést idéz elő.
A zene meg a We will Rock You-ra emlékeztet, bár próbál nem az lenni, de nekem kurvára arra hasonlít. Kurva eredeti!

Itt a válasz, hogy miért döglődik a zeneipar.


Még a hangja is műanyag.
Idézet
 
 
+3 #7 Dead again 2014-03-27 20:02
Idézet:
Lássuk csak. A csaj egész vállalhatóan néz ki, még a hangja sem vészes, de olyan butapicsa nézése van, hogy szerintem spontán vetélést idéz elő. A zene meg a We will Rock You-ra emlékeztet, bár próbál nem az lenni, de nekem kurvára arra hasonlít. Kurva eredeti! Itt a válasz, hogy miért döglődik a zeneipar.


Minden szavaddal tökéletesen egyetértek.
Idézet
 
 
+8 #6 TelekiPál 2014-03-27 16:46
Lássuk csak. A csaj egész vállalhatóan néz ki, még a hangja sem vészes, de olyan butapicsa nézése van, hogy szerintem spontán vetélést idéz elő.
A zene meg a We will Rock You-ra emlékeztet, bár próbál nem az lenni, de nekem kurvára arra hasonlít. Kurva eredeti!

Itt a válasz, hogy miért döglődik a zeneipar.
Idézet
 
 
+1 #5 Rascal 2014-03-27 16:28
ez rock szenzáció lenne?? hurok a nyakra
Idézet
 
 
+3 #4 a beela 2014-03-27 16:03
Ég és föld. Lzzy Hale A "torok" , bár nektek még mindíg a grammy csípi a szemeteket.. :) . A kettőt összehasonlítan i is csuda merész.zeneileg meg szót sem érdemel. Bulvárnak fasza, hírnek...,pedig esküszöm iszom az írásaitokat!
Ápr 26 szene...
Idézet
 
 
+2 #3 Szabó István 2014-03-27 15:01
Totál azt hittem 1:17-nél, hogy a Down Purple EP-jének a borítója van a TV-ben. :D
Idézet
 
 
+11 #2 BSND 2014-03-27 11:43
Ez nagyon szar, de a tizenkét éves amcsi kislányok biztos kiválóan tudnak "lázadni" rá miközben az okostelefonjuka t birizgálják.

Amúgy ki kíváncsi még a Fall Out Boyra?
Idézet
 
 
+6 #1 Wendiii 2014-03-27 07:29
Ez nekem nem jön be (mármint a zene :D), tipikus műanyag amerikai. De ott biztos lesz rá sok vevő.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.