Shock!

március 05.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Hiba
  • JFolder::delete: Could not delete folder

Újabb 295 ezer dollárral segíti a koronavírus elleni küzdelmet a Metallica

Ismét jelentős összeggel támogatja a koronavírus kárainak enyhítését a Metallica. A csapat ezúttal 295 ezer dollárt folyósít öt különböző szervezetnek saját All Within My Hands alapítványa révén.

metallica_k2019_05

Az áprilisi 350 ezer dollár után most újabb 295 ezer dollárt (több mint 90 millió forintot) osztott szét öt különböző szervezet között a Metallica. Ezek közül négyet már legutóbb is támogattak: a Feeding America ingyenkonyhákat üzemeltet, a Direct Relief huszonkét országba szállít védőfelszereléseket, a Crew Nation a jelenleg munka nélkül maradt zene- és koncertipari dolgozókat segíti, a USBG National Charity Foundation pedig a vendéglátásban állás nélkül maradtakat. Az ötödik priorizált szervezet most a MusiCares, akik nehéz helyzetbe került zeneipari dolgozók sorsát próbálják enyhíteni a jelenlegi körülmények között.

A Metallica 2017-ben hozta létre az All Within My Hands Foundation alapítványt. A pénzalap célja különböző okokból hátrányos helyzetű emberek, elsősorban éhezők megsegítése, illetve a rászorulókon segítő önkéntesek tevékenységének ösztönzése. Maga az alapítvány már fennállásának első éve alatt is több mint 750 ezer dollárral segítette különböző karitatív szervezetek munkáját szerte a világon – így a legutóbbi budapesti koncert kapcsán Magyarországon is.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2020-07-10 11:04
Ezért (is) tisztelet Jameséknek!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.