Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új szupergroup Steven Tylerrel a mikrofonnál?

Elképzelhető, hogy folytatása is lesz annak az együttműködésnek, amely eredetileg csak az e héten megjelenő ZZ Top tribute album kedvéért jött létre az Aerosmith frontember Steven Tyler, Jonny Lang, illetve a Fleetwood Mac két tagja, Mick Fleetwood dobos és John McVie basszusgitáros között. A M.O.B. nevű formáció a későbbiekben akár saját dalokat is írhat.

A M.O.B. az október 11-én kiadott ZZ Top tribute album, az A Tribute From Friends kedvéért jött össze, és az ő Sharp Dressed Man verziójuk nyitja a feldolgozások sorát a lemezen. Mick Fleetwood ugyanakkor a Billboardnak arról beszélt, hogy Steven Tyler, az ifjú blues gitárzseni Jonny Lang és a két Fleetwood Mac tag együttműködésének akár folytatása is lehet a jövőben. „Mindig vannak bizonyos zenei fantáziálásaim, de ez a felvétel különösen nagy örömöt okozott mindnyájunknak, így most komolyan rendelkezem egy bizonyos vízióval azt illetően, ahogy valahol, valahogy felsétálunk a színpadra, és összehozunk valamit közösen. Nem azt mondom, hogy készülőben van a dolog, de az agyamban már ott mozog, és úgy gondolom, a többiekében is", fogalmazott a dobos.

Mindez nagyon jól hangzik, de Steven Tylernek előbb még mindenképpen az új Aerosmith albumot kell befejeznie, amely a mostani ábra szerint márciusban kerülhet a boltokba.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.