Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új szólóalbumon és még egy Hollywood Vampires-lemezen dolgozik Alice Cooper

0911alicejohnnyMagyar idő szerint keddre virradóra a Grammy-gálán játszott a Hollywood Vampiresszel Alice Cooper, aki idén sem pihen majd sokat: az énekes máris nekifogott társaival a második all-star feldolgozásalbum munkálatainak, de végre dolgozik a következő saját nagylemezen is.

„Két lemezen dolgozom most, és két turném is lesz a nyáron, egy saját, aztán egy a Vampiresszel”, mondta Cooper a Grammy-gálán újságíróknak. „A saját lemezemen ezúttal nemcsak a mostani kísérőzenekarommal dolgozom, hanem írtam két-három dalt Neal Smithszel és Mike Bruce-szal is, illetve Dennis Dunawayjel is összeraktunk pár számot. Amikor 1974-ben szétment az eredeti zenekar, baráti volt a szakítás, nem volt semmiféle ellenségeskedés. Ha koncerteznek, és arrafelé járok, éneklek velük pár dalt, ha pedig éppen én játszom ott, ahol ők tartózkodnak, ők is fel szoktak jönni hozzám a színpadra. Szóval sosem volt rossz szájíz ebben az egészben.”

Alice önálló amerikai turnéja április végén startol, nyáron pedig a tavaly egy kiváló lemezt kiadott Hollywood Vampiresszel mozog majd, de itt még csak három koncertet kötöttek le. A banda koncertrepertoárjába bekerül majd egy David Bowie-dal is, és vélhetően a Grammy-gálán nyomott Ace Of Spadest is játsszák majd. A banda egyébként egy új sajátot is előszedett a díjátadón As Bad As I Am címmel, vagyis a jelek szerint akad náluk bőven puskapor.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Tulus 2016-02-18 14:38
én is, hihetetlen ez a fazon :-)
Idézet
 
 
+6 #1 Topferi 2016-02-18 13:21
Nagyon bírom az öreget! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.