Shock!

április 13.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új klippel jelentkezett a Leaves’ Eyes, közeleg a magyar koncert dátuma

Hamarosan új lemezzel jelentkezik a Leaves’ Eyes, amelyről most a negyedik számot is közzétették. Az aktuális turnén a csapat ismét eljut Budapestre, méghozzá a Northtale és a Catalyst Crime társaságában.

1205leaveseyes

2020-ban jelent meg a Leaves’ Eyes utolsó komplett nagylemeze, a The Last Viking, amelynek folytatása március 22-én érkezik az AFM kiadónál Myths Of Fate címmel. A zenekar a szokásos stílusban készítette el az anyagot, és ez már a kilencedik lemezük a sorban.

leaveseyes_cAz albumra az alábbi szerzemények kerülnek fel:

01. Forged By Fire
02. Realm Of Dark Waves
03. Who Wants To Live Forever
04. Hammer Of The Gods
05. In Eternity
06. Fear The Serpent
07. Goddess Of The Night
08. Sons Of Triglav
09. Elder Spirit
10. Einherjar
11. Sail With The Dead

A már ismert Forged By Fire, Realm Of Dark Waves és Who Wants To Live Forever után most az In Eternity is meghallgatható az albumról.

Jó hír, hogy a csapat az aktuális turnén sem kerüli el Budapestet: a magyarországi koncert helyszíne az Analog Music Hall lesz április 4-én. A turné vendégzenekara a Northtale, amely 2017-ben indult, méghozzá három tapasztalt zenész összefogásából. Az ötletgazda Bill Hudson korábban többek között az U.D.O.-ban és a Trans-Siberian Orchestrában gitározott. Rajta kívül Patrik Johansson dobos (Yngwie Malmsteen), Jimmy Pitts billentyűs, Mikael Planefeldt basszer és Guilherme Hirose énekes lép majd színpadra. A nyitózenekarként bemutatkozó Catalyst Crime 2017-ben indult, a Xandriából ismert dobos, Gerit Lamm és az amerikai énekesnő, Zoe Marie Federoff együttműködéséből. A két gitárost, zeneszerzői vénával megáldott billentyűst látva nem is meglepő, hogy a csapat zenéje igazán monumentális lett, amit ők maguk cinematic symphonic metalként aposztrofálnak, dark és progresszív elemekkel. A csapat első lemezét producerként Krull gondozta, aki a most készülő új albumon is támogatja őket. Részletek a koncertről itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.