Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új énekessel és a Type O egykori dobosával erősít a Seven Witches

Noha szeptemberben készült interjúnkban még James Rivera, a banda korábbi torka is úgy tudta, hogy ismét Alan Tecchio lett a kultikus amerikai power metalos Seven Witches énekese, a helyzet azóta megint megváltozott: Tecchio újonnani lelkesedése nem tartott sokáig, így egy ifjú énekestitán állt Jack Frost gitáros zenekarának élére. A bandában azonban enm ez az egyetlen változás.

Alan Tecchio (Hades, Non-Fiction) úgy érezte, nem képes magát teljes mértékben elkötelezni a Seven Witches ügyei mellett, így mindössze néhány hónap után ismét távozott a csapatból. Az új frontember így Anthony Cross – valódi nevén Anthony Regalbuto – lett, aki Frost (a képen) szerint totálisan más megközelítést hoz a zenekarba. Cross korábban ismeretlenebb keleti parti zenekarokban énekelt, köztük egy Sanctuary nevű Iron Maiden tribute formációban is érdekelt volt. A zenekar jelenlegi felállásának további tagjai a Type O Negative-ből, a Danzigből vagy az A Pale Horse Named Deathből ismert Johnny Kelly dobos, illetve Ronnie Parkes basszusgitáros.

A zenekar igazi feltámadást ígér 2013-ra, és ennek szellemében The Rebirthre keresztelte új lemezét. Ez valamikor az év elején jelenhet meg az Entertainment One kiadó FrostByte Media részlegénél: Frosték otthon, New Jerseyben rögzítették a dalokat, és az ontariói Hamiltonban keverik azokat. Egy friss dalban távozása ellenére Tecchio hangja hallható majd.

A Seven Witches legutóbbi lemeze Call Upon The Wicked címmel jelent meg tavaly, rajta James Rivera énekével.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.