Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dátumokra halasztották az Opeth és az Epica / Apocalyptica páros budapesti koncertjeit

Ismét koncerteket halasztottak el: az Opeth márciusra tervezett budapesti bulija szeptemberre tolódik, az Epica és az Apocalyptica közös fellépése pedig 2022 januárjára.

0820opeth

Tavaly ősszel, In Cauda Venenum címmel jelent meg az Opeth legutóbbi lemeze. A csapat elég régen, egészen pontosan 2012-ben játszott utoljára Magyarországon, így épp itt az ideje egy újabb fellépésnek, és szerencsére jövőre meg is kapjuk, ám csúsztatott időpontban. A zenekar eredetileg március 17-én játszott volna az Akvárium Klubban az izlandi The Vintage Caravan társaságában, ám most már azért elég jól látszik, hogy tavasszal még senki sem reménykedhet komoly koncertturnékban. Az új időpont szeptember 22., a helyszín és a felállás változatlan, a megváltott jegyek természetesen érvényesek továbbra is. Akinek nem megfelelő az új időpont, 2021. január 15-ig jelezheti a visszatérítési szándékát Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. . A küzdőtéri jegyek 9990 forintba, a teraszjegyek 13.990 forintba kerülnek. Részletek itt.

Másodszor szenved halasztást az Epica és az Apocalyptica közös budapesti fellépése. Ez a buli eredetileg idén októberben lett volna, majd átkerült március 10-ére, ami a fentiek szellemében szintén teljesen irreális. Az új időpont itt 2022. január 13., a megváltott jegyek továbbra is érvényesek. Akinek nem felel meg az új dátum, az eredeti jegyvásárlási ponton kell jeleznie 2020. december 28. éjfélig. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.