Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dalokat is írnak majd a DIO legjobb felállásának hangszeresei

0508lil2014-ben már nem csak minőségi haknik várhatók a DIO zenekar klasszikus felállásának hangszereseit és Andrew Freeman énekest tömörítő Last In Line-tól, hanem új zenéket is írnak majd. Ronnie James Dio állítólagos szellemét azonban - pár túlbuzgó rajongóval szemben - nem látták első fellépéseiken...

„Boldog új évet mindenkinek! Izgatottan várjuk a 2014-es további koncerteket, de még jobban, hogy új zenéket is írjunk és rögzítsünk. Ja, hogy ezt nem is tudtátok?”, írta a Facebookon újévi üzenetében Vivian Campbell gitáros. Mindez azt jelenti, hogy a DIO zenekar legerősebb és legsikeresebb felállásának zenészei, azaz Campbell mellett Vinny Appice dobos, Jimmy Bain basszer és Claude Schnell billentyűs, illetve Andrew Freeman énekes (Hurricane, Lynch Mob) a korai örökzöldek mellett hamarosan friss témákkal is frissíthetik a programot ugyanabban a stílusban.

Ezzel párhuzamosan Vinny Appice kategorikusan cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a csapat első élő fellépésén, augusztusban Kaliforniában Ronnie James Dio szelleme is feltűnt volna velük a színpadon. „Ezt csak valaki olyan terjeszti, aki kicsit túlpörgött, és túlságosan beleélte magát a látottakba. Hagyjál már, egy jelenés? Semmi ilyesmi nem történt!”, nevetett a dobos, amikor a The Rockpit megkérdezte, tapasztaltak-e bármi természetfelettit a koncerten.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.