Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dal a Black Veil Bridestól: „Zeneileg azt is tudjuk, hogyan fejezzük be egymás mondatait”

The Outsider címmel váratlanul, a semmiből közzétett egy teljesen új dalt a Black Veil Brides. A Los Angeles-i hard rockerek ötödik nagylemeze valamikor 2017 elején jelenik meg.

1222bvb

2014-ben jött ki a Black Veil Brides legutóbbi nagylemeze, amely Bob Rockkal készült, most pedig már a kanyarban van a folytatás is, amelyről The Outsider címmel bemutatott egy vadiúj számot a csapat. Andy Biersackék ezúttal visszatértek John Feldmann producerhez, a Goldfinger vezéréhez, akivel eddigi legsikeresebb munkájukat, a csak az Egyesült Államokban mintegy 200 ezer példányban elkelt Wretched And Divine: The Story Of The Wild Ones konceptlemezt is csinálták. Végleges megjelenési időpont még nincs, de már biztos, hogy az album jövő év elején érkezik.

„Nagyon hülyén hangzana, ha most elkezdeném azt harsogni, hogy ez a legjobb kibaszott dolog, amit valaha készítettünk, ez az eddigi legdallamosabb és legsúlyosabb albumunk, meg a többi baromságot, amit mindenkitől hallani lehet ilyenkor”, mondta az Alternative Pressnek Andy Biersack énekes. „De azért az az igazság, hogy jobb vagyok abban, amit csinálok, mint 18 éves koromban voltam. És ez mindenkire igaz a zenekarban. Mindannyian a lehető legjobban értjük, miről is szól ez a zenekar. Érzelmi szempontból pedig úgy gondolom, ez a lemez összeköti majd a pontokat, és bezárja a kört. Ha meghallgatod a lemezeinket, van egy ívük: lejön belőlük, hogyan fejlődött öt ember, akik teljesen más környezetből érkeztek, és igazából nincs bennük olyan sok közös. Mára viszont olyan kényelmesen magunkra találtunk a csapatban, hogy zeneileg azt is tudjuk, hogyan fejezzük be egymás mondatait.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.