Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új basszerrel fordul rá a következő körre a Soilwork

0527soilworkcAugusztus 28-án, vagyis szűk egy hónappal a banda FEZEN-es fellépése után kerül a boltokba a Soilwork új nagylemeze, a The Ride Majestic. A zenekar eközben megvált Ola Flink basszusgitárostól, akinek Markus Wibom lett az utódja.

Nemrég egy Beyond The Infinite című EP-vel és egy Live In The Heart Of Helsinki című DVD-vel zárta le a 2013-as The Living Infinite duplaalbum periódusát a svéd Soilwork. A zenekar hamarosan új nagylemezzel is jelentkezik, és a The Ride Majestic című lemez egyik érdekessége, hogy az elismert magyar grafikus-tetováló, Borbás Róbert készítette a borítóját. „Mindenképpen onnan folytatjuk, ahol a The Living Infinite-en abbahagytuk, de kicsit sötétebb, atmoszférikusabb, sőt, majdhogynem himnikus a lemez, és akad rajta néhány tényleg nagyon érdekes húzás. Alig várom, hogy élőben is játszhassuk ezeket az epikus témákat!”, mondta korábban a lemezről Björn „Speed” Strid énekes.

A zenekar életében komoly változást jelent, hogy megváltak Ola Flink basszusgitárostól, akinek a helyére Markus Wibom került. A döntés mögött semmiféle dráma nem húzódott meg, Ola egyszerűen csak más irányú kötelezettségeire akar koncentrálni a jövőben. Az utód korábban a Hearts Alive-ban játszott, de korábban gitár- és fénytechnikusként is turnézott a Soilworkkel, vagyis berkeken belülről érkezett.

A Soilwork július 30-án pedig ismét Magyarországon, a FEZEN-en játszik. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Sanctus 2015-06-17 11:26
Ehh, pedig Ola igazi színpadi jelenség :) Kár érte. A lemez azért várós.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.