Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új albummal jelentkezik Anglia egyik legjobb rock’n’roll-csapata

Szeptember 2-án, az Off Yer Rocka Recordings gondozásában kerül a boltokba a brit The Quireboys új nagylemeze, amely a Twisted Love címet viseli. A szigetország egyik legjobb rock’n’roll-bandájától máris meghallgatható az első új szám, amely maga a címadó.

0729quireboys

quireboys_cAz angol The Quireboys neve talán nem mond túl sokat a mai zenehallgatóknak, de a hagyományőrző, old school rock’n’roll hívei körében kultikus csapatról van szó: a '80-as évek közepén alakultak, és 1990-es debütálásukkal, az A Bit Of What You Fancyvel egyből hatalmas sikert arattak Nagy-Britanniában. Ezt még egy anyag követte 1993-ban Bitter Sweet & Twisted címmel, majd a csapatot kinyírta a grunge. A Quireboys a következő évtized elején alakult újjá, és azóta hat stúdióalbumot, illetve egy akusztikus önfeldolgozós anyagot adtak ki. Legutóbbi sorlemezük tavaly tavasszal jelent meg St. Cecilia And The Gypsy Soul címmel. Az új anyagról egyelőre nem tudni sokat, de a Twisted Love című szám máris meghallgatható róla.

A zenekar mostani felállásában Spike Gray énekes és Guy Griffin gitáros képviseli az eredeti leosztást, a másik gitáros Paul Guerin, a billentyűs Keith Weir, a basszer Nick Mailing, a dobos pedig Dave McCluskey. Ősszel egy elég alapos Európa-turné is várható tőlük, de sajnos Németországnál közelebb nem jönnek hozzánk.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Ric$ 2016-07-29 11:46
Hiába csúsznak be minden újkori lemezre gyengébb dalok, mindegyik lemezen van pár akkora sláger, amiért bármit megbocsátok Nekik! Szerintem ez a nóta is kibaszott jó!
Na, nehogy megszervezzem az első magyar bulijukat! ;) :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.