Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Trivium: mindenből a legjobbat - David Draimannel

David Draiman, a Disturbed és az első lemez megjelenése előtt álló Device frontembere lesz a Trivium új albumának producere. Az album koncepciója már teljes egészében összeállt, de egyelőre hipertitkos, és csak az tűnik biztosnak, hogy valamikor nyáron vagy kora ősszel kerülhet a boltokba. A zenekar januárban kezdi meg a felvételeket Austinban.

Paulo Gregoletto basszusgitáros megerősítette az egy ideje már keringő pletykákat: David Draiman, a Disturbed énekese lesz az új Trivium album producere. A stúdiózás már a napokban megkezdődik, de a banda ezen túlmenően titkolózik az anyagot illetően. „Megvan a lemezcím, megvannak a dalcímek, húsz-huszonöt dalt fel is demóztunk, megvan a producerünk, a helyszín, minden megvan”, mondta nemrég a PitCam.TV-nek Matt Heafy énekes/gitáros. „Minden készen áll, még a vizuális dolgok is, de minden titkos. A lemez remélhetőleg az év harmadik negyedében jelenik meg. Januártól márciusig a texasi Austinban stúdiózunk, egyelőre ennyit árulhatok el. Az album nagyszerű, tényleg nagyszerű lesz. A metalt elég nehéz jelzőkkel jellemezni: súlyos, brutális, dallamos – minden zenekar ezeket hangoztatja, meg persze a klasszikus frázist, hogy ez lesz az eddigi legjobb album. Annyit mindenesetre mondhatok, hogy az In Waves végre olyan anyag lett, amit a megelőző négy minden rajongója szeretett, egyfajta közös nevezőt jelentett köztük, és a világon mindenhol ez váltotta ki a leghangosabb reakciókat. A következő albumtól az emberek azt várhatják, hogy az eddigi öt lemezünk legjobb részei egyesülnek majd egy lemezben.”

Paolo Gregoletto egy korábbi nyilatkozata szerint az új Trivium album valószínűleg súlyosabb lesz az In Waves-nél. Annyi már bizonyos, hogy a csapat felteszi majd a lemezre az egykori kultikus street rock zenekar, a Heavens Edge 1990-es Skin To Skin dalának feldolgozását.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.