Shock!

május 23.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Transcending Time: új videó a Dream Theatertől

Októberben jelent meg a Dream Theater A View From The Top Of The World című új lemeze, amelyhez most készült egy friss klip is. A zenekar május 10-én ismét Budapesten koncertezik.

0729dt

Hét dallal érkezett meg október 22-én a Dream Theater új albuma, az A View From The Top Of The World, amelynek produceri feladatait John Petrucci gitáros látta el James „Jimmy T" Meslin segítségével, a keverésben és a maszterelésben pedig Andy Sneap is részt vett. A borító Hugh Syme munkája. A lemez turnéján Európa is sorra kerül majd, és jó hír, hogy amennyiben a járványhelyzet megengedi, ismét lesz magyar állomás: a Dream Theater május 10-én a Papp László Sportarénában koncertezik a Livesound szervezésében. Jegyinformáció és -vásárlás itt.

A csapat most a Transcending Time című dal klipjét mutatta be.

 

Hozzászólások 

 
#3 Oldboy 2022-01-28 10:51
Szerintem a DT esetében a túlzott elvárások okozzák a gondot. Én is sokáig így viszonyultam hozzájuk, aztán sikerült ezen felülemelkednem és azóta képes vagyok élvezni az újabb lemezeiket is. Az új album számomra a Six Degrees... óta a legerősebb eresztés tőlük. A Transcendig Time pedig a korong leghangulatosab b tétele, még azt is elnézem nekik, hogy a kelleténél talán kicsit Rush-osabb. A vége felé, ahogy LaBrie a dal címét énekli többször, egymás után, ott rendre Geddy Lee hangja rémlik fel "lelki füleim" előtt. :)
Idézet
 
 
#2 nikfisz 2022-01-27 18:29
Hú,de szerettem régen ezt a zenekart! (Az Awake a kedvencem) Most meg....meghallgatni sincs kedvem,az utóbbi évek -technikailag színvonalas,de dögunalmas albumai után....Teljesen érdektelenné váltak számomra....De ahogy a hozzászólások számát nézem,nem csak számomra.
Idézet
 
 
#1 Barcs Bence 2022-01-27 09:33
Unalmas videó egy unalmas dalhoz. Mennek tovább tántoríthatatla nul az elmúlt tíz évben járt úton. Csak ezen én már rég nem tartok velük...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.