Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tool: jelentés a borospincék legmélyéről

Mindenképpen lesz új Tool album, de a zenekar semmit sem sürget – derült ki Maynard James Keenan énekes egyik friss interjújából. A frontember szerint a dolog a maga ütemében halad, de a banda folyamatosan ír. A következő Puscifer anyag viszont már itt van a kanyarban.

„Folyamatosan írunk, a dolog pedig úgy halad, ahogy halad", mondta az új Tool dalokról Maynard James Keenan a The Pulse Of Radiónak. „Normális esetben nem mondunk semmit semmiről, amíg nem kerül rá ténylegesen is sor, mert rengeteg ember nem képes helyesen értelmezni az olvasottakat..."

Maynard további két bandája jelenleg aktívabb a Toolnál. Az A Perfect Circle jelenleg is turnézik az Egyesült Államokban – hét év óta ez az első teljes körútjuk –, és vélhetően jövőre új albumot is készítenek. A Puscifer első új dala, a Man Overboard ezen a héten érkezik az amerikai rádióállomásokhoz, a teljes friss anyag, a Conditions Of My Parole pedig október 18-án jelenik meg. A Man Overboard dalt Maynard csupán sivatagi Twin Peaksként jellemezte. A banda a Maynard arizonai otthonában kialakított stúdióban rögzítette az anyagot Észak-Arizonában, ahol az énekes jelentős területű szőlőbirtokkal rendelkezik. Magát a stúdiót is a borospincékben rendezte be.

A Tool utolsó lemeze, a 10.000 Days 2006-ban jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 M 2011-07-20 13:03
ha tartanák az eddigi 5 éves fázist, pont idén kéne jönnie, de sztem csak jövőre esedékes. amúgy én is baromira várom már.
Idézet
 
 
#1 hszb 2011-07-19 21:08
Mindennél jobban várom az új Tool-t. Már bizony eltelt egy elég hosszú türelmi idő.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.