Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tommy Lee: „Minden vágyam, hogy Lady Gagával dolgozzak”

Némi fáziskéséssel ugyan, de a Mötley Crüe dobos Tommy Lee is beállt a Lady Gagát istenítő rockmuzsikusok sorába. Tommy az Artisan New Service-nek kifejtette, hogy nagyon szeretne egyszer napjaink legnépszerűbb fiatal popsztárjával dolgozni, és korántsem tartja elképzelhetetlennek, hogy a dolog valamikor akár össze is jöjjön.

„Totálisan bírnám a dolgot", magyarázta Tommy. „Azzal együtt, hogy mik hatottak rá, baromi tehetségesnek tartom Lady Gagát. Láttam már Mötley Crüe pólókban is, szóval bizonyára rocker, aki eszelősen játszik a zongorán és széténekli a seggét. Emellett pedig szereti a modern dance szarságokat is, vagyis minden irányba nyitott, és én is pontosan ilyen vagyok: az elektro-dolgoktól a kibaszott metalig mindent imádok. Vagyis van egy csaj a szakmában, akivel baromira szeretnék egyszer közösen csinálni valamit, mert eszméletlen jó lenne. Azt hiszem, valami igazán ütős szarsággal jönnénk elő együtt."

Amíg összejön az olyannyira áhított kollaboráció, Tommy kénytelen lesz beérni Bret Michaelsszel és a Poisonnal, akikkel a Mötley Crüe a nyáron közös amerikai turnéra indul az Egyesült Államokban. A '80-as évek két nagy rivális hajbandájának körútja iránt már előzetesen is elsöprő a közönség és a média érdeklődése a tengerentúlon, így nem kell nagy jóstehetségnek lenni ahhoz, hogy borítékoljuk nekik a teltházakat.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Equinox 2011-04-10 22:03
Mióta ilyen menő rocker körökben elektronikus zenét és dance-t hallgatni?
Idézet
 
 
+1 #1 M 2011-04-09 20:30
aztán nem kell csodálkozni, ha ilyen nyilatkozatok után, totálisan hitelét veszti tomika (bár az már rég elveszett, szóval tényleg mindegy)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.