Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Több mint másfél évtized után ismét együtt zenélt a színpadon Simmons és Frehley

0921geneaceTizenhat év után ismét közösen állt színpadra egy kis zenélés erejéig a KISS alapfelállásának két tagja, Gene Simmons és Ace Frehley. A nagy eseményre egy jótékonysági koncerten került sor Minnesotában.

Szeptember 20-án este ismét együtt zenélt Gene Simmons és Ace Frehley a minnesotai St. Paulban, a helyi CHS Field stadionban, ahol a páros három klasszikus KISS-dalt játszott el közösen: a Parasite-ot, a Cold Gint és a Shock Me-t. Az apropót egy karitatív koncert szolgáltatta, amelynek bevételeit a Harvey hurrikán áldozatainak megsegítésére fordítják a The Children Matter alapítványon keresztül – utóbbi Simmons érdekkörébe tartozik, és évek óta szervez hasonló eseményeket bajba került gyerekek megsegítésére. A közös performanszról alább videók is megtekinthetők.

Amennyiben hihetünk Ace-nek, az újonnani együttzenélést egyébként nem előzte meg különösebb tervezés. „Volt négy bulim a keleti parton, aztán megnéztem a naptáramat, és láttam, hogy van egy szabadnapom”, idézte fel a StarTribune-nak a gitáros. „Mivel San Diegóban élek, hazafelé menet pont be tudtam iktatni itt egy megállót. Felhívtam Gene-t, aki nagyon örült neki, hogy részt vennék a dologban, és tényleg ennyire egyszerűen ment az egész.”

Ace nemrég következő szólóalbumának két dalán is együtt dolgozott Gene-nel, tavaly pedig Paul Stanley vendégszerepelt aktuális feldolgozáslemezén.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.