Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tizenkét perc alatt teltházas lett az Iron Maiden turnézáró arénabulija

0423maidenMindössze tizenkét perc alatt elfogyott az összes jegy az Iron Maiden turnézáró londoni koncertjére az O2 Arenába, így a zenekar kénytelen volt meghirdetni egy második bulit is a brit fővárosban. A két augusztus eleji koncert a Maiden utolsó idei európai jelenése lesz, utána már csak Észak- és Dél-Amerikában játszanak 2013-ban.

Bruce Dickinson a doningtoni Download Fesztiválon, a színpadon jelentette be, hogy augusztus 3-án egy nagyszabású londoni arénabulival zárja a nagy sikerű Maiden England turné európai szakaszát. A koncertsorozat hatalmas tömegeket vonz az egész kontinensen, ami nyilván senkit sem lep meg, főleg, hogy a körút programjának gerincét a Seventh Son Of A Seventh Son lemez turnéjára épült, eredetileg 1989-es kiadású, de most újra megjelentetett Maiden England videó adja.

A londoni show iránti érdeklődés ennek fényében papírformának tekinthető: miután elkezdték árusítani a jegyeket a közel 20 ezer férőhelyes arénába, tizenkét perc után az összes belépő elkelt, így augusztus 4-én egy második koncertet is tartanak a brit fővárosban. A Maiden a londoni koncertek után Észak-Amerikában játszik pár kiemelt bulit, majd Dél-Amerika felé veszik az irányt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 ANTIPOP 2013-06-29 20:49
Lehet, hogy süket vagyok, de a hangzás bizony nem volt ideális, pedig a keverő mellett álltam, és az egész halk volt. A Maiden viszont elemében volt most is, kalap le!
Idézet
 
 
+1 #1 maradonnna 2013-06-29 10:45
Csütörtökön megnéztem őket Pőstyénben,nagy on jók voltak!a látvány és a hangzás is király volt!Le a kalappal!!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.