Shock!

december 04.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tizenkét év után ismét közösen turnézik John Petrucci és Mike Portnoy

Szerda este belecsapott aktuális szólóturnéjába John Petrucci. A körút érdekessége, hogy a bulikon a régi kolléga, Mike Portnoy dobol.

1007mikejohn

Tizenkét év után, október 5-én ismét együtt állt színpadra a Dream Theater két alapítója, John Petrucci gitáros és Mike Portnoy dobos. A helyszín a providence-i The Strand Ballroom & Theatre koncertterem volt a gitáros tavaly megjelent Terminal Velocity szólólemezének turnéján. Néhány felvétel alább máris megtekinthető. A zenekart Dave LaRue basszer teszi teljessé a bulikon.

A két zenész barátsága az évek során töretlen maradt, azután is, hogy Mike 2010-ben otthagyta a Dream Theatert. Közösen ugyanakkor azóta először az említett Terminal Velocityn játszottak együtt, de Portnoy dobolta fel a Jordan Rudesst is soraiban tudó Liquid Tension Experiment tavalyi visszatérő lemezét is. Mike emellett tavasszal részt vett nézőként a Dream Theater New York-i koncertjén, és utána James LaBrie énekessel is rendezte személyes viszonyát. Arról ugyanakkor nincs szó, hogy vissza is térne soraikba: a banda Mike Manginivel játszott Budapesten is tavasszal, és nincs tervben változás ezt illetően.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.