Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Storm: még egy önfeldolgozás Blackmore új Rainbow-jától

Még egy friss felvételt tett közzé a Rainbow. A legutóbb bemutatott Black Sheep Of The Familyhez hasonlóan a The Storm esetében is önfeldolgozásról beszélünk.

0715rainbow4

Eredetileg a Blackmore’s Night 2001-es Fires At Midnight albumán szerepelt a The Storm című dal, amelyet Ritchie Blackmore a zenekar utóbbi években koncertező felállásával is rögzített, és most közzé is tették. Ez már a ötödik friss Rainbow-stúdiófelvétel a csapat felélesztése óta, igaz, ezek között csupán egy saját dal szerepelt, a tavaly tavasszal bemutatott Waiting For A Sign – a másik három a Land Of Hope And Glory című brit hazafias dal átdolgozása, illetve a klasszikus I Surrender és Black Sheep Of The Family újrája volt.

A Rainbow menetrendjében idén négy európai koncert szerepel: június 6-án a finnországi Rock Festen, június 8-án a Sweden Rockon, június 15-én pedig a malagai Rock The Coaston lesznek láthatók. A fesztiválbulik közé egy önálló koncert is befért június 12-ére, ennek helyszíne a müncheni Olympiahalle. A felállás a jelen állás szerint változatlan, vagyis Blackmore mester társai Ronnie Romero énekes, Jens Johansson billentyűs, David Keith dobos és Bob Nouveau basszer.

Két éve Glasgow-ban, illetve és Birminghamben mi is láttuk élőben a bandát.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.