Shock!

április 22.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Reckoning: még egy szám az Accept Humanoid albumáról

Április 26-án jelenik meg az Accept új albuma, a Humanoid, amelyről most közzétették a második előzetes szerzeményt. A zenekar júliusban ott lesz a Rockmaraton Fesztiválon is.

0207accept

Tizenhetedik nagylemezét jelenteti meg tavasszal, a Napalm kiadónál az Accept. A Humanoid három évvel követi a sorban a legutóbbi Too Mean To Die-t. A szokás szerint Andy Sneap producerkedése mellett rögzített album első kislemezdala február 28-án debütál majd. „Elképesztően elégedett vagyok a Humanoiddal – mondja Wolf Hoffmann gitáros. – Az egész lemezt nagyszerű energia fűti, és ismét remekül éreztük magunkat, hogy a legjobb metálproducerrel, Andy Sneappel dolgozhattunk. Remek csapatot alkotunk együtt."

accept_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Diving Into Sin
02. Humanoid
03. Frankenstein
04. Man Up
05. The Reckoning
06. Nobody Gets Out Alive
07. Ravages Of Time
08. Unbreakable
09. Mind Games
10. Straight Up Jack
11. Southside Of Hell

Érdekesség, hogy elődjével ellentétben ez a lemez ismét csak két gitárossal készült: Hoffmann, Mark Tornillo énekes, Uwe Lulis gitáros, Martin Motnik basszer és Christopher Williams dobos ötösben rögzítette a dalokat, Philip Shouse ezúttal nem vett részt a felvételekben. A háromgitáros koncertfelállásnak ugyanakkor nem intenek búcsút, bár a májusi dél-amerikai koncerteken és a nyári fesztiválszezonban – személyes okokból – a színpadon is nélkülözniük kell majd Shouse szolgálatait, helyére Joel Hoekstra (Whitesnake) ugrik be. Ugyanakkor az őszi, hagyományos lemezbemutató turnén elvileg ismét Philip csatlakozik majd harmadik gitárosként a bandához.

A címadó dal már ismert, most a The Reckoning is meghallgatható. Az Accept július 11-én ismét Magyarországon koncertezik, a helyszín ezúttal az idén újjáéledő Rockmaraton Fesztivál lesz. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2024-03-28 18:34
Ez szerintem jobb mint a címadó. Jó kis tempós Accept, és nem is túl gyors. Jó koncertszám.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.