Shock!

január 16.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Promise: nézd meg Chris Cornell utolsó videóklipjét!

0813ccElkészült a videó Chris Cornell utolsó szólódalára, a The Promise-re. A dal tavasszal jelent meg, és az azonos című filmhez írta a Soundgarden májusban elhunyt frontembere.

Oscar Isaac, Christian Bale és Charlotte Le Bon a főszereplői annak a The Promise című filmnek, amely április 21-én került a mozikba, és tavaly ősszel debütált a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. A film fő betétdalát Chris Cornell szállította, aki a film producere, Eric Esrailian jóbarátja volt: a dalnak szintén The Promise a címe, és az énekes az International Rescue Committee nevű segélyszervezetnek ajánlotta fel a számból befolyó összes bevételt. Most megtekinthető a videóklip is a dalhoz, ennek elkészültét azonban a május 18-ára virradóra, mindenkit sokkolva öngyilkosságot elkövetett énekes már nem érhette meg.

Chris Cornellről június 23-án a hazai színtér is megemlékezik az A38 Hajón, egy nagyszabású tribute-est keretében. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 George 2017-06-21 19:29
Nekem ez nagyon korai,nem visz rá a lélek,hogy megnézzem...ahogy a zenéit sem vagyok képes jelenleg hallgatni...szomorúság van,nagyon:(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.