Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Gates Will Burn: új dallal tértek vissza a Deicide klasszikus korszakának gitárosai

Tavaly a Hammerheart kiadóhoz szerződött a Deicide klasszikus időszakának gitárduója, Eric és Brian Hoffman. A korai Deicide és az elődbanda Amon albumainak újrakiadása mellé új zenék is várhatók a testvérpártól, egy friss dalt máris közzétettek.

0222amon

Ugyan 2012-ben, Liar In Wait címmel kiadott egy Amon-lemezt Eric Hoffman és Brian Hoffman, utána voltaképpen nem sok minden történt a testvérpárral, akik az alapítástól fogva egészen 2004-ig játszottak Glen Benton és Steve Asheim oldalán. A Deicide elődbandájának nevét viselő Amon azonban tavaly nyáron most a Hammerheart kiadóhoz szerződött, és már itt adják ki hamarosan új albumukat. A cég illetékesei már hallottak is tőlük friss dalokat, és állítják: abszolút bennük van a klasszikus Amon/Deicide-érzésvilág. Most végre a közönségnek is része lehet ebben a szerencsében, ugyanis a zenekar bemutatott egy új dalt The Gates Will Burn címmel. Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy ez még nem a szám végső verziója, csak egy demó.

A testvérek az új lemez megjelenése után, várhatóan még 2019 folyamán turnéra is indulnak az Amonnal, méghozzá egy olyan turnéprogrammal, amelynek gerincét az első négy Deicide-album dalai képezik majd. A Hammerheart emellett az összes, 1990 és 2001 között kiadott Deicide-lemezt is megjelenteti remaszterelt, bónuszokkal telepakolt dupla CD-ken és vinyleken, és az extrák közé rengeteg kiadatlan ritkaságot is ígérnek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.