Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Doomed: új dallal jelentkezett az A Perfect Circle

The Doomed címmel meghallgatható egy új dal az A Perfect Circle-től. A zenekar elméletileg hamarosan egy teljes lemezzel is jelentkezik – az elsővel 2004 óta.

1017apc

Tavasszal ismét nekiindult az Egyesült Államoknak az A Perfect Circle, akik ezt megelőzően utoljára 2013-ban koncerteztek az ausztrál Soundwave-eken. A csapat jelenlegi felállásában Maynard James Keenan énekes és Billy Howerdel gitáros mellett a korábbi Smashing Pumpkins-gitáros James Iha, Matt McJunkins basszer és James Friedl dobos zenél, és a turnéval egyidejűleg a BMG-hez szerződtek. Egyelőre még nem tudni, mikor lehet mindebből teljes lemez – előbb-utóbb állítólag mindenképpen lesz –, de most közzétettek egy teljesen új számot, amely máris meghallgatható.

Az újonnan bemutatott The Doomed az első friss szám a csapattól a 2004-es eMOTIVe album óta, azóta csak egy By And Down című, korábbról megmaradt téma jött ki tőlük egy 2013-as válogatáson. A csapat az idei koncerteken Feathers és Hourglass címmel további saját darabokat is játszott.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.