Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Devil's Blood: posztumusz album, EP és DVD a holland sátánimádóktól

A januárban furcsa feloszlási nyilatkozatot közzétett The Devil's Blood története valóban befejeződött, ám a holland okkult rockcsapatnál még raktáron áll egy szekérderéknyi félig elkészült stúdióanyag és koncertfelvétel, amiket a jövőben mindenképpen megjelentetnek.

A zenekar új közleménye szerint a weboldal a jövőben is elérhető marad, és a kiadón keresztül továbbra is be lehet majd szerezni a produkcióikat. Emellett azonban a feloszlás idején a The Devil's Blood több projekttel is foglalkozott, és ugyan ezek közül mindegyik más evolúciós stádiumban van jelenleg, úgy döntöttek, megjelentetik, amiken dolgoztak. Ezek közül a legfajsúlyosabb kiadvány mindenképpen a III: Tabula Rasa Or Death And The Seven Pillars című új nagylemez, amelyhez ugyan csak demókat készítettek, de ez is hét teljes, soha korábban nem hallott új dalt jelent. Ez az anyag valamikor 2013 telén, tehát az év végén kerülhet forgalomba. Még ezt megelőzően, az április 18-ai hollandiai Roadburn fesztiválra jön ki 66:2 címmel az az akusztikus EP, amire egy új saját szerzemény és két feldolgozás befejezetlen stúdiófelvételét teszik fel.

A harmadik nagyobb vállalkozás egy élő DVD lesz, ez azonban jó eséllyel átcsúszik 2014-re, hiszen sem a vágás, sem a keverés nem készült még el hozzá. Utóbbinak egyelőre még címe sincs. A zenekar emellett számos rögzített koncertanyaggal rendelkezik, amiket eredetileg élő albumokon, B-oldalakon és válogatásokon akartak kihozni. Egyelőre nem tudni, pontosan mi lesz a felvételek sorsa, de előbb-utóbb valamilyen formában ezek közül is piacra dobnak majd párat.

Az összes anyag keverési és maszterelési munkálatait Pieter G. Kloos végzi majd az eindhoveni Void stúdióban. Maga a csapat egyáltalán nem fog már hozzányúlni a dalokhoz, semmit sem változtatnak meg, vesznek újra vagy főleg adnak hozzá a csonka darabokhoz. Selim Lemouchi gitáros néhány – nem sok – interjút ad majd az EP megjelenése idején, amelyekben válaszol majd a feloszlást érintő kérdésekre, ám már most felhívják a figyelmet arra, hogy ez lesz az utolsó alkalom, amikor a gitáros hajlandó lesz bármit is mondani a The Devil's Blood témakörében. Innentől kezdve kizárólag jövőbeli „spirituális és művészi útjára" koncentrál majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.