Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Devil's Blood: jövő héten itt a második rémálom

November 11-én jelenik meg a Ván Recordsnál az okkult rockban verhetetlen holland The Devil's Blood új nagylemeze, a The Thousandfold Epicentre, amelyet két hónappal később az Egyesült Államokban is teríteni kezd a Metal Blade kiadó. A tizenegy dalos albumot Eindhovenben vette fel a banda Pieter Kloos producer segítségével.

„A The Thousandfold Epicentre egyszerre lett csodálatos és szörnyűséges gyermek, akit felajánlunk a bika-fejű istenségnek", áll a banda közleményében. „Teremtésének tüzében felizzítottuk vasainkat, hogy megbillogozzuk velük a világot. A szavakban és a zenében ott rejlik a kapu, amely a kereszteződésen átívelő ösvényre vezet, a végtelen szingularitás irányába, és azon túlra. Molochnak ajánljuk gyermekeinket. Üdvözlégy, Sátán!"

Mindehhez nehéz mit hozzátenni, de a Metal Blade főnök Brian Slagel azért megjegyzi az amerikai szerződés kapcsán, hogy a banda hangzása teljesen egyedülálló a mai rockszíntéren. „A '60-as és '70-es évek klasszikus metal és pszichedelikus rock bandáit felidézve a The Devil's Blood olyan sötét, kísérteties világot teremtett ármányos muzsikájával, erős énektémáival és zenészi teljesítményeivel, elgondolkodtató artworkjeivel és teátrális színpadi showjával, ami felett egyszerűen nem lehet elsiklani. Rendkívül izgatottan várjuk velük a közös munkát!"

Kérdés persze, hogy a hasonló szövegvilágú és kiállású zenekarokra hagyományosan igencsak idegesen reagáló amerikai média és közönség mit szól majd a The Devil's Bloodhoz, bár lehet, Slagelék épp a botrányok generálta extra reklámtól remélnek gyors előrelépést a banda számára...

A The Thousandfold Epicentre egyébként a holland sátánimádók második teljes nagylemeze lesz a 2009-es The Time Of No Time Evermore után, rajta az alábbi dalokkal:

01. Unending Singularity
02. On The Wings Of Gloria
03. Die The Death
04. Within The Charnel House Of Love
05. Cruel Lover
06. She
07. The Thousandfold Epicentre
08. Fire Burning
09. Everlasting Saturnalia
10. The Madness Of Serpents
11. Feverdance

A zenekar tavaly majdnem fellépett Magyarországon, de a turnét végül sajnos személyes okok miatt le kellett mondaniuk. Aki kíváncsi rájuk, december 15-én Bécsben, a Szenében csípheti el őket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.