Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Cult: egy új dal már nyilvános, májusban jön a Choice Of Weapon

Choice Of Weapon címmel május 22-én jelenik meg a brit The Cult új nagylemeze, amelyről a Lucifer című új szerzemény már meg is hallgatható. Ian Astburyék albuma a Cooking Vinyl gondozásában jelenik meg, két producere Chris Goss és Bob Rock voltak.

A The Cult öt év után tér vissza új albummal, hiszen a legutóbbi Born Into This lemez 2007-ben került a boltokba, bár a csapat azért azóta is ki-kiadogatott új felvételeket és élő anyagokat. A Choice Of Weapont több stúdióban rögzítették, a saját Witch Mountainben éppúgy dolgoztak rajta, mint New Yorkban, Los Angelesben és a kaliforniai sivatagban. Utóbbi helyszín ötlete alighanem a Masters Of Reality főnök Chris Gosstól származott, aki producerként jegyzi az anyagot Bob Rockkal egyetemben. Rock nevéhez fűződik a csapat legsikeresebb lemeze, az 1989-es Sonic Temple is.

A két főember, Ian Astbury énekes és Billy Duffy gitáros mellett jelenleg John Tempesta dobos és Chris Wyse basszusgitáros alkotják a formációt, a koncerteken pedig Mike Dimkich ritmusgitáros is erősíti a frontot. A zenekar korábban szinte minden előzetes nyilatkozatában rockos, dinamikus új dalokról beszélt. „Energia szempontjából olyan Zep / Stooges keverék az album, és komolyan hiszem, hogy a mélység új szintjeit villantja fel a The Cultnál", mondta például Wyse néhány hónappal ezelőtt. A Lucifer című új dal már meg is hallgatható a Rolling Stone magazin weboldalán.

A lemez végleges dallistája az alábbi:

01. Honey From A Knife
02. Elemental Light
03. For The Animals
04. Life>Death
05. The Wolf
06. Amnesia
07. Lucifer
08. Wilderness Now
09. A Pale Horse
10. This Night In The City Forever

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.