Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Természetesen lesz még klasszikus felállású Dokken-koncert

Noha elméletileg szigorúan alkalmi jellegűek voltak a klasszikus Dokken-felállás tavalyi távol-keleti fellépései, George Lynch szerint korántsem biztos, hogy utoljára állt színpadra a nagy négyes. Idén azonban nem várható tőlük semmiféle aktivitás, csak egy DVD.

1002dokken

Szemérmetlenül sok pénzért tavaly ismét egy színpadra állt egy amerikai bejátszó buli és egy japán miniturné erejéig Don Dokken, George Lynch, Jeff Pilson és Mick Brown, azaz a Dokken klasszikus felállása. Az énekes már a bulik előtt is következetesen és kategorikusan elutasította, hogy a dolognak bármiféle folytatása legyen, és idén valóban az aktuális Dokken-felállással játszik, amelyben csak Brown képviseli a régi tagságot, a másik két társ Jon Levin és Chris McCarvill. Eddie Trunk rádióműsorában azonban George Lynch most azt mondta: igenis szó van róla, hogy legyen valami folytatás.

„Sosem tesszük teljesen félre”, felelte a gitáros, amikor Trunk arról faggatta, hogy akkor most tényleg véglegesen félretették-e a klasszikus Dokkent. „Szó van róla, hogy 2018-ban megint csinálnánk valamit, és nagyon szeretném is, ha összejönne. A tavalyi újjáalakulás is jól sült el, bár nem volt mentes a kihívásoktól. Ez egy érdekes zenekar… Ezt most úgy értem, hogy például a feleségem nem igazán jó szakács, és érdekes kajákat készít. De nem akarom megbántani, mert szeretem, és keményen próbálkozik. Na, hát valami ilyesmi ez a banda is. Viszont így is tagadhatatlanul rejlik benne valami, amit imádnak az emberek. Emellett nagyszerű zenéket írtunk együtt, és jó volt átélni a rajongók reakcióit is. Üzletileg is megérte a dolog. Szóval a legtöbb tekintetben működőképesnek bizonyult ez az egész, így szeretném is folytatni, további koncerteket adni az eredeti Dokkennel. Részleteket nem mondhatnék, de kis ez-az azért történik a háttérben most is.”

Amíg a csapat ismét összeborul, még idén kijön tőlük egy DVD, amelynek anyagát két japán koncertből és a szeptember 30-ai amerikai bejátszó buli felvételeiből állítják majd össze.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.