Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tényleg új dalokon dolgozik a Slayer

0806slayerEgy zenekarhoz közeli forrás szerint a Slayer tényleg megkezdte a munkát az új lemezen. A zenekar mellett tizenöt éve dolgozó fő koncertszervező szerint Jeff Hanneman halála bizonyára másképp hatott volna a banda tevékenységére, ha éppen turnén vannak, így azonban semmit sem oldott volna meg, ha törlik az idei koncerteket.

Scott Sokol, a Slayer koncertügynöke szerint a csapatban nem merült fel Jeff Hanneman májusi halála után, hogy szünetet tartsanak a turnézásban. „Ha úgy történik a dolog, hogy közben úton vannak, talán másképp alakulnak a dolgok”, mondta a szakember a Billboardnak. „De Jeff már közel három éve nem játszott a zenekarral, szóval nem arról volt szó, hogy Gary Holt új tényező az egyenletben. Jeff halálának idején Gary már két és fél éve játszott velük, szóval senkin sem segített volna, ha bármit is lemondanak és felfüggesztik, amit csinálnak. Szeretnek turnézni, koncertezni. Nem vagyok a tanácsadójuk vagy ilyesmi, de szerintem azért kezelik így az ügyeiket, hogy azt csinálhassák, amit szeretnek. És ahogy mondtam, szeretnek turnézni.”

Sokol szerint a Slayer koncertteljesítménye nem igazán változott, mióta Holt áll Hanneman helyén. „Nem hinném, hogy ezen a téren bármi is elveszett volna. Jeffet nyilván nem lehet helyettesíteni, hiszen saját jogán is legenda, és Garynek nem is ez a célja. És egy bizonyos szintig Gary is az, egyszerűen csak kicsit más a stílusa. Brian Johnson és Bon Scott is más frontemberei az AC/DC-nek, de mindketten saját jogukon legendásak. Szóval ezt is lehet így tekinteni.”

A koncertügynök szerint az észak-amerikai turnéra készülődő zenekar javában készül a következő albumra. „Dolgoznak az új zenéken, több információt a következő hetekben hozunk nyilvánosságra”, mondta Sokol.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #4 kmaker 2013-09-26 19:46
remélem nem lesz dalszerző, akkor az exodusnak annyi lenne :(
Idézet
 
 
-3 #3 asdasd 2013-09-26 17:54
Idézet - ave:
Most még nem lesz Holt által szerzett cucc erre fogadni mernék, eddig is volt csak Kerry-s album, ill olyan album aminek 90%-át ő írta most is így lesz csak épp ez a szám 100% lesz.


Úgy legyen.
Idézet
 
 
+2 #2 ave 2013-09-26 13:56
Most még nem lesz Holt által szerzett cucc erre fogadni mernék, eddig is volt csak Kerry-s album, ill olyan album aminek 90%-át ő írta most is így lesz csak épp ez a szám 100% lesz.
Idézet
 
 
+7 #1 Sárvári Gábor 2013-09-26 12:08
Remélem arról is lesz hír legközelebb hogy Gary Holt is részt vesz-e a dalszerzésben vagy sem. Jó lenne nem csak Kerry King dalokat hallani. De majd meglátjuk.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.