Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tell Me Why: itt a második szám a megújult Santa Cruztól

Visszatért a finn Santa Cruz, akik most második friss szerzeményüket is közzétették. A megújult felállású csapat ősszel nagylemezt is megjelentet.

0409santacruz

A legtöbben egy lyukas garast sem adtak volna a finn glamster Santa Cruz további karrierjéért, amikor egy évvel ezelőtt épp egy amerikai turné kellős közepén lécelt le a zenekar három tagja is Arttu Kuosmanen, azaz Archie Cruz énekes/gitáros mellől. Utóbbi azonban nem tétlenül ült az elmúlt időszakban, hanem áttette székhelyét Hollywoodba, és újjászervezte a csapatot. A banda új tagjai Pav Cruz gitáros, Ero Cruz basszer és Toxy Cruz dobos, de közülük csak a gitáros vett aktívan részt az új album elkészítésében. Utóbbi ősszel jelenik meg, és Kevin Churko szintén producer fiával, Kane Churkóval rakták össze.

Az első új szám Changing Of Seasons címmel már ismert egy ideje, most a Tell Me Why is meghallgatható. A megújult Santa Cruz a fesztiválszezonban a koncertezést is megkezdi.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Simon Zoltán 2019-05-22 15:29
Ahogy máshol már írták, It’s My Poison...Köze nincs a Santa Cruz-hoz, eddig kettőből nulla. Félek az egész lemez olyan katarzis lesz, mint tavaly a Machine Head-nél...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.