Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljesen elkészült a felvételekkel a Trivium

Teljesen elkészült új nagylemezének felvételi munkálataival a floridai Trivium, akik a texasi Austinban rögzítették az anyagot a Disturbed és Device frontember David Draiman producerkedése mellett. Megjelenési dátum egyelőre nincs, de alighanem nyár környékében érdemes reménykedni.

„Az album nagyszerű, tényleg nagyszerű lesz”, mondta az anyagról előzetesen Matt Heafy énekes/gitáros (a képen David Draiman társaságában). „A metalt elég nehéz jelzőkkel jellemezni: súlyos, brutális, dallamos – minden zenekar ezeket hangoztatja, meg persze a klasszikus frázist, hogy ez lesz az eddigi legjobb album. Annyit mindenesetre mondhatok, hogy az In Waves végre olyan anyag lett, amit a megelőző négy minden rajongója szeretett, egyfajta közös nevezőt jelentett köztük, és a világon mindenhol ez váltotta ki a leghangosabb reakciókat. A következő albumtól az emberek azt várhatják, hogy az eddigi öt lemezünk legjobb részei egyesülnek majd egy lemezben.”

Paolo Gregoletto basszeregy korábbi nyilatkozata szerint az új Trivium album valószínűleg súlyosabb lesz az In Waves-nél. Annyi már bizonyos, hogy a csapat felteszi majd a lemezre az egykori kultikus street rock zenekar, a Heavens Edge 1990-es Skin To Skin dalának feldolgozását.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.