Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljes Smasht játszik Szántódon az Offspring

0411smashÚgy fest, teljes egészében eljátssza éppen húsz évvel ezelőtt kiadott klasszikus lemezét, a Smasht az Offspring az aktuális koncerteken. Mindez azért is jó hír, mert Dexter Hollandék Szántódon, a Pannónia Fesztiválon is így tesznek majd.

Húsz évvel ezelőtt, 1994. április 8-án jelent meg a kaliforniai Offspring harmadik albuma, a Smash, amely csak megjelenése után bő fél évvel robbant nagyot, akkor azonban a Green Day Dookie lemezével együtt igazi robbanást idézett elő a rockszíntéren. A Come Out And Play (Keep 'Em Seprarated), Self Esteem és Gotta Get Away című hatalmas slágereket tartalmazó album a maga több mint 20 milliós eladásával a mai napig minden idők legnagyobb példányszámban elkelt független kiadós lemezének számít. A zenekar természetesen megünnepli idén a jeles évfordulót: hamarosan megjelenik egy speciális díszkiadás CD-n és bakeliten, extravastag booklettel, illetve egy limitált box set is további extra relikviákkal.

Az Offspring emellett több idei koncerten is végig eljátssza majd a Smasht, és jó hír, hogy június 8-án Szántódon, az idei Pannónia Fesztiválon is elhangzik az összes dal a lemezről. Bővebb információk itt és itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Zollerman 2014-04-12 14:10
Valaki meg tudja mondani, hogy ez az újrakiadás mikor jelenik meg pontosabban?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.