Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljes a Dimmu Borgir koncertfelállása

Victor Brandt lett a Dimmu Borgir új basszusgitárosa. A csapat júniusban áll először színpadra az Entombed A.D. és a Firespawn soraiból ismert zenésszel.

0529vb

Hat év óta első koncertjeit adja majd jövő hónapban a Dimmu Borgir, akik nyolc évnyi lemezínség után tértek vissza a színre május elején az Eonian albummal. Eddig nem lehetett tudni, ki teszi majd teljessé a felállást Shagrath, Galder és Silenoz, illetve Gerlioz billentyűs és Daray dobos mellett, most azonban bejelentették: Victor Brandtet választották basszusgitárosnak, akit az Entombed A.D. vagy a Firespawn soraiból lehet ismerni.

Az Eonian egyébként igen jól kezdett az európai listákon: Németországban karrierjük legjobb eredményével indítottak a negyedik helyen, másodikok lettek odahaza, Norvégiában, illetve szintén negyedikek Finnországban és Svájcban, de első ízben került be a csapat Nagy-Britanniában is az eladási Top 100-ba (a 73. helyen). Jelentősebb visszaesés egyedül a tengerentúlon érzékelhető: a Billboard Top 200-on csak a 142. helyig verekedte magát az album, ami a legutóbbi Abrahadabra 42., illetve az azt megelőző In Sorte Diaboli 43. pozíciójához képest mindenképpen komoly zuhanás.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.