Shock!

július 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Tavasszal új Obituary album rohasztja le a fákról a rügyeket

Valószínűleg már jövő év első felében napvilágot láthat a floridai Obituary új nagylemeze. Minden idők egyik legsikeresebb death metal zenekara a jelenlegi tervek szerint januárban vonul stúdióba, utána pedig komoly turnézás várható tőlük az Atlanti-óceán mindkét partján.

„A célunk az, hogy január-február tájékán elkezdjük a stúdiózást, és 2012 májusában vagy júniusában megjelentessük az új albumot", mondja Trevor Peres gitáros. „Utána pedig természetesen tonnányi turnédátum vár majd ránk. A koncertezést az európai fesztiválokon kezdjük, aztán egy elég komoly európai turnécsomag következik, utána, 2012 őszén pedig egy teljes észak-amerikai körút."

A zenekar az idei évet egy rövid amerikai keleti parti turnéval zárja a Denial Fiend társaságában, amely november 12-én kezdődik az Obituary otthonában, Tampában, és november 20-án végződik az észak-karolinai Charlotte-ban. A körút a tagok közül elsősorban az új basszer, a ma már főállásban a Gorgorothban üzemelő Frank Watkins helyére érkezett Terry Butler számára jelent majd többletterheket, hiszen mindkét zenekarban érdekelt. A koncerteken várhatóan számos olyan régi Obituary klasszikus is felcsendül majd, amiket Peresék hosszú-hosszú évek óta nem játszottak élőben.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.